INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LEGIA - STEAUA 2-2

Stanciu şi-a îndeplinit un vis: "Nu-mi vine să cred că joc în Ligă! Magnific!"

Stanciu e la a doua reușită în Europa, după golul din toamna trecută de pe San Siro, din Inter Milano - FC Vaslui 2-2 // Foto: Raed Krishan (Varșovia)
Stanciu e la a doua reușită în Europa, după golul din toamna trecută de pe San Siro, din Inter Milano - FC Vaslui 2-2 // Foto: Raed Krishan (Varșovia)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 august 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 28 august 2013 00:53

Nicuşor Stanciu a marcat primul gol al Stelei în partida de ieri de la Varşovia şi-acum se pregăteşte să joace cu Borussia Dortmund sau cu Real Madrid în grupele CL.

- Nicuşor, ai marcat primul gol pentru Steaua într-un moment istoric. Cum a fost?
- Este cel mai frumos vis pe care-l trăiesc în acest moment. Nu-mi vine să cred că voi juca în grupele Ligii la doar 20 de ani. E magnific! Am reuşit o performanţă incredibilă şi sînt cel mai fericit că am ajuns la Steaua şi mi s-a dat o şansă să joc aici.

- Care a fost cheia succesului?
- Că am marcat două goluri rapid şi asta a contat enorm, după care ne-am retras, dar tot noi am avut cele mai mari ocazii. Ne-am dorit să intrăm pe teren cu o atitudine bună şi pozitivă, să fim agresivi din primul minut şi asta s-a văzut. Noi ştiam ce avem de făcut de la bun început, am reuşit repede şi am scăpat de emoţii.

- Au existat momente de teamă în privinţa calificării?
- Niciodată nu m-am gîndit că vom rata această calificare. Am început agresiv şi am fost mereu peste Legia!

- Atmosfera?
- Sincer, m-am temut de ea, pentru că n-am mai jucat pe asemenea stadioane. Pînă la urmă ne-am descurcat, chiar dacă suporterii lor au cîntat tot meciul şi şi-au susţinut mereu echipa.

- Mîine e tragerea la sorţi. Ce adversari ţi-ai dori în grupe?
- Îmi doresc foarte mult să jucăm în grupele Ligii cu Borussia Dortmund sau cu Real Madrid. Indiferent de adversarii pe care-i vom întîlni, trebuie să muncim mult şi în continuare!

"Le mulţumesc tuturor de la Steaua că au avut încredere în mine şi sper că m-am ridicat la aşteptările lor. Ne bucurăm de această calificare, vom vedea cînd o vom face" (Nicuşor Stanciu, mijlocaş Steaua)

"E cea mai mare fericire pentru un fotbalist să ajungă în grupele Champions League. Eu îmi doresc o singură echipă în grupe: Real Madrid!" (Florin Gardoş, fundaş Steaua)

"Nu cred că Steaua a meritat calificarea în grupe, dar a fost mai norocoasă decît noi în cele două meciuri, asta a decis tot. La fel ca şi în meciul tur, Bourceanu a fost cel mai bun jucător de pe teren!" (Dusan Kuciak, portar Legia)

"Ştiţi care-i diferenţa dintre noi şi Steaua? Legia a vîndut cel mai bun jucător pe 2 milioane de euro, iar Steaua l-a vîndut la Tottenham pe Chiricheş cu aproape 10 milioane de euro" (Dusan Kuciak, portar Legia)

"Am stat numai cu pastile, tot meciul am stat în tensiune, pentru că 2-0 e cel mai periculos scor! S-a văzut diferenţa dintre campionatul nostru şi cel al Poloniei. Steaua se va descurca în grupele Ligii Campionilor, dar nu trebuie să renunţe la Bourceanu!" (Dumitru Dragomir, preşedinte LPF)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
marius.bxl
marius.bxl  •  28 August 2013, 14:18

sPanciule de cate ori primeai o pasa sarea din piciorul mingia ,ca si cum cadea pe asfalt. hai sa fim seriosi 3-4 maxim 5 puncte in liga

salve_imperator
salve_imperator  •  28 August 2013, 13:18

BRAVO BĂIEȚII !

alfati72
alfati72  •  28 August 2013, 11:45
Postat de oresund pe 28 August 2013, 11:33

Se iau in considerare pentru amandoua coeff., si pentru cel de tara si pentru cel al Stelei. 5.000 e coeff. actual al Romaniei in acest sezon cu cele +4.5 puncte de aseara care s-au impartit la 4 echipe.

Asa e, ai dreptate. Bonusul conteaza pentru ambele coeficiente. Jumatatea de punct pentru egal, insa, conteaza doar pentru coeficientul de tara, nu si pentru coeficientul Stelei.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează