INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BARCELONA - MAN. CITY 4-0

Starul Barcelonei s-a distrat cu ”cetățenii” lui Guardiola: ”Marionetă pentru Messi”

Magicianul Messi și-a hipnotizat toţi adversarii întâlniți
Magicianul Messi și-a hipnotizat toţi adversarii întâlniți

Articol de - Publicat vineri, 21 octombrie 2016 00:00

Argentinianul s-a distrat cu ”cetățenii” lui Guardiola. A semnat primele trei goluri, a forțat apoi un penalty, ratat de Neymar, și a pasat la ultimul. ”Oh, my God!”, a titrat ziarul Sport.

Trei săptămâni a lipsit Messi, dar cum s-a întors argentinianul, Barcelona a trecut în modul turbo. 4 goluri în doar 5 zile pe Camp Nou, culminând cu lecția de fotbal predată fostului său antrenor și "cetățenilor" din Manchester.

"Oh, my God! City a fost marioneta lui Leo", a titrat cotidianul Sport, după hat-trick-ul "Puricelui", completat de un penalty scos (și ratat de Neymar) și o pasă decisivă.

"Prestație de neuitat a geniului argentinian. Fotbalul și partida cu City se explică în două cuvinte, Leo Messi", a comentat AS. Nici Bravo, care a scăpat cu un gol, nici rezerva Caballero, nici apărarea derapantă a lui Guardiola n-au avut soluții la cursele, fentele și execuțiile decarului blaugrana.

I-a fost un pic mai ușor cu un om în plus, dar Pep avea nevoie de toată banca de rezerve pentru a-l opri pe egalul lui Raul la goluri (53) în grupele Ligii.

"Messi e interpretarea totală a ceea ce reprezintă fotbalul. A marcat ca-n pauză în curtea școlii. Așa se întâmplă când dai un centimetru celui mai bun jucător din lume"
Luis Enrique, antrenor Barcelona

7hat-trick-uri are Messi în Ligă, reușindu-l cu City pe al doilea consecutiv în actuala grupă. Leo a ajuns la 49 de goluri acasă, egalând recordul lui Raul

89de goluri în 108 meciuri în Ligă a înscris Messi. Cea mai bună medie, peste Cristiano Ronaldo

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează