INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA

Steaua a trimis lista pentru grupele Ligii » Noile achiziţii au prins lotul, Nikolici, Răduţ şi Rîpă out

Articol de GSP - Publicat marti, 03 septembrie 2013 00:00 / Actualizat marti, 03 septembrie 2013 14:23

Steaua a trimis astăzi la UEFA lista cu jucătorii pe care îi va folosi în grupele Ligii Campionilor.

Pentru că are un singur jucător care să se încadreze în criteriul impus de UEFA, ca între 15 şi 21 de ani să fi jucat timp de 3 sezoane la echipă, Steaua va pierde 3 locuri din lotul de Ligă. Astfel, în loc să se bazeze pe 25 de jucători, "roş-albaştrii" vor avea la dispoziţie numai 22, Lucian Filip fiind singurul considerat de UEFA ca fiind crescut de Steaua.

Ionuţ Neagu, Fernando Varela, Pantelis Kapetanos, achiziţiile din ultimele două zile ale Stelei , au prins lotul de 22! Lor li se adaugă şi Alexandru Chipciu, care va fi recuperat de staff-ul "roş-albaştrilor" pentru ultimele 3 sau chiar 4 meciuri din grupe.

Reghecampf va aborda faza grupelor cu numai un fundaş dreapta de meserie, Cornel Rîpă fiind lăsat în afara listei UEFA pentru a-i face loc lui Neagu, fostul său coleg de la Galaţi. Surprinde şi lăsarea pe din afară a lui Nikolici, în locul său fiind ales Tatu.

Steaua le va întîlni în grupe pe Chelsea, Schalke şi Basel, urmînd ca în prima etapă să evolueze în Germania, pe 18 septembrie.

Lotul Stelei pentru grupele Ligii:
Portari:
Tătăruşanu, Niţă
Fundaşi: Georgievski, Szukala, Gardoş, Varela, Latovlevici, Pîrvulescu
Mijlocaşi: Chipciu, Ad. Popa, Bourceanu, Pintilii, L. Filip, Prepeliţă, Cr. Tănase, G. Iancu, N. Stanciu, Ad. Cristea, Neagu
Atacanţi: Kapetanos, Piovaccari, Tatu

În afara listei: Rîpă, Nikolici, D. Bratu, M. Costea, Răduţ, G. Matei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (127)
catta81k1
catta81k1  •  03 Septembrie 2013, 20:29

toate ca toate...dar doar 2 portari???..sau se mai poate schimba in caz de accidentare??? dar ei stiu ce fac...bafta oricum..

fabianendzone
fabianendzone  •  03 Septembrie 2013, 20:21
Postat de banciuu pe 03 Septembrie 2013, 18:23

Pur si simplu nu are unde sa joace..Nu poate face fata fizic la cerintele Stelei..

nu stiu ce cauta prepelita in lot cand ai filip,neagu,bourceanu,pintili pe acelasi post?¿?¿?si culmea ramane rapa afara si mergem cu un singur fundas dreapta¿?¿?...aaaaaaaaaaaaaaaa scuze am uitat ca steaua devine afacere de familie si tre sa-l vindem pe descultul asta de prepelita...sa vedem ce facem daca o sa fie suspendat georgievski...¿?¿? aaaaaaa pardon il avem pe prepe!!!!suntem penibili!!!!

marius300775
marius300775  •  03 Septembrie 2013, 20:10
Postat de mariuspc pe 03 Septembrie 2013, 18:22

Cu doar doi atacanti(si aia expirati) primavara europeana este la multi ani lumina de Steaua. Dupa cum arata Steaua in momentul de fata nu cred ca va face mai mult de un punct indiferent daca supar suporteri Stelisti. Aceeas mentalitate de lemn la Steaua ca si la CFR vinzi jucatorii de valoare si nu esti in stare sa faci nici macar o achizitie rezonabila.

expirat esti tu si mita din logo. oftigosi mai sunteti cinnd va pleaca un jucator pe gare il apreceati pina ieri. OFTIGOSULE

Vezi toate comentariile (127)
Comentează