INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA

Steaua are iar noroc » A scăpat de cea mai periculoasă echipă din turul 3 preliminar al Ligii!

Articol de GSP - Publicat luni, 16 mai 2016 22:17

Steaua a terminat sezonul din Liga 1 pe locul doi și va juca în turul trei preliminar al Ligii Campionilor. Datorită poziției pe care au terminat, roș-albaștrii vor evolua împotriva unei echipe care n-a ieșit campioană.

Trupa lui Reghecampf nu va fi cap de serie și urmează să joace împotriva uneia dintre cele cinci echipe cu cel mai bun coeficien: Șahtior, Ajax, Fenerbahce, Anderlecht sau Sparta Praga.

Steaua a scăpat astfel de Zenit Sankt Petersburg, care este pe locul 3 în Rusia, în spatele lui Rostov și ȚSKA Moscova.

Mihai Stoica, directorul sportiv al Stelei, a reacționat pe contul său oficial de Facebook, arătându-se optimist în ceea ce privește viitorul roș-albaștrilor.

"Adversarul nostru din turul 3 preliminar al UCL va fi unul din următoarele 5: Șahtior, Ajax, Anderlecht, Fenerbahce și Sparta Praga. În seara asta am scăpat de Zenit, grație victoriei lui Rostov. Spasiba, gospodin Berdyev (n.r. antrenorul lui Rostov)", a scris Mihai Stoica.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (54)
blatistu49
blatistu49  •  17 Mai 2016, 17:42

sansa porcului de craciun la toamna INSULGENTA breeeeee

blatistu49
blatistu49  •  17 Mai 2016, 17:35

norocul fcsb ului e insolventa la toamna

vladrdum
vladrdum  •  17 Mai 2016, 10:56

Din ce era vorbim de noroc. In ultimele sezoane, constant, Steaua a picat cu cei mai grei adversari. Hai sa scriem si noi ceva, ca doar sa-l citam pe MM nu da bine.

Vezi toate comentariile (54)
Comentează