INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - MANCHESTER CITY, 16 AUGUST, 21:45, DOLCE, PROTV, GSP.RO

Steaua - Manchester City și două informații foarte utile pentru fanii vicecampioanei care și-au cumpărat bilete la meci!

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 august 2016 12:00

Marți, 16 august de la ora 21:45 pe Arena Națională, Steaua va juca meciul tur din play-off-ul pentru Champions League. Partida cu Manchester City va fi în direct pe DolceSport și ProTV, dar și live-text pe gsp.ro.

Gazeta vă prezintă astăzi trei informații extrem de importante pentru fanii care vor să meargă la meci

1. A început livrarea tichetelor

Firma Ascend NetSolutions, cea care se ocupă cu vânzarea tichetelor la meciul cu Manchester City, a început deja livrarea biletelor. "De miercuri dimineață se lucrează la turație maximă, inclusiv noaptea, iar biletele comandate online au început să fie livrate încă din cursul zilei de miercuri. Acestea ajung în 24 de ore la cei care le-au comandat pe site! Să sperăm că nu vom avea foarte multe retururi", spun oficialii siteului bilete steaua.ro. Toate tichetele comandate se livrează prin curier, iar taxa de rezervare și curierat este de maximum 30 de lei per comandă. Plata s-a putut face prin card în momentul lansării comenzii sau la ridicarea de la curier. Cei care au făcut plata cu cardul vor primi biletele, chiar dacă n-au primit niciun mail de confirmare.

2. Duminică se vând bilete și la case

Oficialii vicecampioanei au anunțat că fanii își vor putea achiziţiona tichete pentru meciul cu Manchester City și de la casele Arenei Naționale. În plus, există posibilitatea ca în ziua meciului să se suplimenteze biletele la case, din cele care vor veni retur din comenzile plasate online.

"Clubul nostru vine în sprijinul suporterilor care nu au avut posibilitatea de a-și achizitiona bilete de pe site și va pune tichetele rămase la vânzare și la Național Arena.  Casele se vor deschide duminica, la ora 12:00!", este mesajul postat de steliști. Conform organizatorilor, în total au fost scoase spre comercializare 32.000 de bilete, 3.000 au fost oprite pentru fanii "cetățenilor", iar în jur de 2.000 blocate pentru măsuri de securitate și delimitarea galeriilor între ele. Surse din cadrul conducerii au dezvăluit ieri pentru Gazetă că restul tichetelor au fost oprite la club!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
bilucky
bilucky  •  16 August 2016, 13:10

Firma Ascend NetSolutions, cea care se ocupă cu vânzarea tichetelor la meciul cu Manchester City, are publice 2 numere de telefon, nici unul din ele nu functioneaza (fix neapelabil, mobil inchis). Am confirmarea pe e-mail a rezervarii biletelor si acestea nu au fost livrate. Am trimis un e-mail pe adresa lor acum 3 ore ca raspuns al confirmarii rezervarii si nu am primit nici un raspuns.

961552927198346
Ticu Ursache  •  15 August 2016, 13:52

Golubovic, stiu nu e site-ul pe care il viziteaza jucatorii clubului dar acesta este meciul pliat pe stilul tau. Acesta e meciul in care poti da cel putin 2 goluri. E meciul jucatorului de cap si a unei echipe mai bune decat Steaua. Asta e meciul in care poti deveni vedeta. Sunt sustinatorul tau neconditionat. Repet, poti da 2 goluri.

standart
standart  •  13 August 2016, 08:06

Joaca Steaua cu City! Se aude latratul cateilor! Penibil. Dar de ce se aude inca croncanitul corbilor?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează