INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  GRUPA C

Steaua Roșie Belgrad - Napoli 0-0 // Antrenorul Stelei Roșii face o afirmație surprinzătoare: ”Dacă ar juca în Serbia, Koulibaly, stoperul lui Napoli, ar fi atacant”

Vladan Milojevici
Vladan Milojevici

Articol de - Publicat miercuri, 19 septembrie 2018 13:31

Vladan Milojevici le-a spus jurnaliștilor după întoarcerea în Ligă: ”Nu căutăm scuze, dar noi nu jucăm în aceeași curte cu Liverpool, PSG sau Napoli”.

Într-o situație dificilă a fotbalului sârb, Steaua Roșie s-a calificat din nou în Champions League, după 26 de ani. Campioana belgrădeană a avut și neșansă, jucând într-una dintre cele mai dificile grupe, cu Liverpool, PSG și Napoli, dar a rezistat la întoarcerea în Ligă. 0-0 pe Marakana în fața italienilor, cu 55.000 de fani în tribune.

Vladan Milojevici, antrenorul gazdelor, e mulțumit, chiar dacă adversarii au dominat și au avut două transversale, una pe repriză (Insigne și Mario Rui). "E fantastic să fim iar în Ligă după atâția ani de absență...", a declarat tehnicianul sârb.

"Nu căutăm scuze. Totuși, noi nu jucăm în aceeași curte cu Liverpool, PSG sau Napoli", a spus Milojevici, imaginându-și cum ar fi dacă senegalezul Kalidou Koulibaly, stoperul lui Napoli, s-ar transfera la Belgrad: "Venim dintr-un campionat foarte diferit, știți prea bine. La noi, Koulibaly ar fi atacant".

20
de șuturi a tras Napoli la poartă (7 cadrate); sârbii au avut doar 6 (3 cadrate)

825
de pase au adunat italienii la Belgrad (726 corecte); adversarii, doar 294 (211 corecte)

112,9
kilometri au alergat jucătorii Stelei Roșii marți; napolitanii: 108,8 kilometri

"Am pierdut două puncte într-o grupă dificilă, dar nu trebuie să facem o dramă

Am ratat finalizarea. N-am fost lucizi. Ne-a lipsit și puțin noroc"
Carlo Ancelotti, antrenor Napoli

Vezi și: VIDEO ”Mile, Mile, Mile” » Belodedici, încântat de Marakana: ”A fost minunat să ne întâlnim din nou și să ne reamintim de marea noastră victorie”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close