INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA ROȘIE - LIVERPOOL 2-0

STEAUA ROȘIE - LIVERPOOL 2-0 // Jurgen Klopp: "Nu pot face asta la 10 minute după meci"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 06 noiembrie 2018 22:37

Liverpool a pierdut neașteptat în deplasarea de la Belgrad contra celor de la Steaua Roșie, scor 0-2, iar situația în grupa de Liga Campionilor s-a complicat. Jurgen Klopp a făcut o analiză la cald a partidei. 

"Lucrurile nu au mers deloc bine. Am avut totuși câteva șanse. S-au apărat aglomerat, ne-au blocat drumurile către poartă. Atmosfera a fost complet diferită după ce au marcat. A trebuit să facem față emoțiilor. Am încercat să schimb ceva la pauză, dar am fost ineficienți. Nu am nimerit ținta. Dacă marcam măcar o dată, poate ar fi fost alt rezultat.

Nu pot ține discursuri marețe la 10 minute după meci, nu pot face o analiză a grupei. Suntem extrem de dezagmăgiți și trebuie să ne regrupăm. Avem un drum lung către casă și vom analiza ce nu a mers", a declarat Klopp la final. 

Vezi și: FOTO A erupt "vulcanul" de pe Marakana! Atmosferă senzațională la meciul cu Liverpool

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
supereduardo10
supereduardo10  •  07 Noiembrie 2018, 11:42

pufff nu-mi vine sa cred . sper ca Liverpool sa iasa din grupa ar fi pacat pt competitie

bazinga
bazinga  •  07 Noiembrie 2018, 11:22

Liverpool a fost de nerecunoscut in meciul acesta iar Mane a facut cel mai prost meci din viata lui....si nu numai el!!Nici acum nu imi vine sa cred....Bravo,Zvezda!!

ray51
ray51  •  07 Noiembrie 2018, 09:46

Neverosimil si totusi... s-a intamplat.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează