INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - STROMSGODSET 2-0

Steliştii au emoţii cu privire la meciul cu Aktobe » Căpitanul Stelei e îngrozit de un factor extrafotbalistic

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 iulie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 23 iulie 2014 23:16

Doi dintre artizanii victoriei cu Stromsgodset au vorbit la sfîrşitul meciului. Cornel Rîpă a fost tranşant şi a spus că obiectivul echipei este calificarea în grupele Ligii Campionilor.
"E un moment delicat pentru mine. Am ajutat echipa să se desprindă. Deocamdata nu am avut timp să ne gîndim la Aktobe. Important era meciul cu Stromsgodset. Obiectivul nostru este calificarea în grupele Ligii Campionilor. ", a spus Rîpă la televiziunea sportro.

Căpitanul Stelei, Cristi Tănase, era sigur că formaţia sa va avea un meci dificil în partida cu Stromsgodset şi se gîndeşte deja la Aktobe şi la pericolele pe care le reprezintă zborul cu avionul pînă acolo

"Ne-am aşteptat la un meci foarte greu cu norvegienii. Chiar dacă n-am reuşit un joc spectaculos, important e că am cîştigat. Mergem la Aktobe cu gîndul la victorie şi să ajungem în grupele Ligii Campionilor.

S-a simţit un pic oboseala, dar importantă e calificarea. Sperăm să aterizăm cu bine la Aktobe, să nu se întîmple ceva urît", a spus şi Cristi Tănase.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
ataraxia
ataraxia  •  24 Iulie 2014, 08:36

tanase, deja a obosit....vai mama lui...

plischi
plischi  •  24 Iulie 2014, 07:30

tanase cam cobeste, de ce nu va duceti cu autocarul? porniti catre kazahstan cu vreo saptamana inainte si ajungeti la timp, dar fara sa tremurati din cauza teroristilor.

qwerty007
qwerty007  •  24 Iulie 2014, 06:11
Postat de qwerty007 pe 24 Iulie 2014, 06:06

"S-a simţit un pic oboseala, dar importantă e calificarea. Sperăm să aterizăm cu bine la Aktobe, să nu se întîmple ceva urît", a spus şi Cristi Tănase."!!! Asta o sa viseze doar rachete noaptea,se si vede cu o racheta ruseasca in cwuuur !!!

Pardon,ukrainiana!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează