INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - PARTIZAN, 29 IULIE, 21:30, PROTV, GSP.RO

Steliştii, "vînduţi" de un fost jucător înainte de meciul cu Partizan: "Acolo e problema"

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 iulie 2015 09:59

Miodrag Belodedici, fost jucător la Steaua şi la Steaua Roşie Belgrad, a vorbit în presa sîrbă despre duelul roş-albştrilor cu Partizan.

"Apărarea este punctul slab. Acolo suferă Steaua. Tamaş, unul dintre cei mai buni fundaşi, a fost dat afară, iar Varela are probleme medicale. În plus, la meciurile cu Trencin, Papp a fost unu dintre cei mai slabi. Dacă Steaua nu îşi rezolvă problemele din defensivă, Partizan ar putea profita.

Cei mai buni oameni sînt Chipciu şi Stanciu, care mereu pun pericol. Cred că şansele de calificarea sînt egale", a spus Belodedici pentru ziarul Novosti.

Citeşte şi: Unde poţi vedea meciul Steaua - Partizan din turul III al UCL » Echipa probabilă a roş-albaştrilor

Citeşte şi: Steaua a anunțat cei 25 de jucători pentru dubla cu Partizan » Nume surpriză pe lista lui Rădoi

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (23)
1024704834236788
Vladimir Sandru  •  27 Iulie 2015, 11:51

Este ambitia prosteasca si tampeasca a lui Radoi.El singur isi va sapa groapa.Putea si trebuia sa vorbeasca prieteneste cu Tamas inca de la sosirea ca antrenor.Acum daca nu rezolva problema fundasului/fundasilor central calificarea este pusa in pericol.

823090347727657
Ro Dana  •  25 Iulie 2015, 16:59

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

randoom_._
randoom_._  •  25 Iulie 2015, 16:18
Postat de iobag pe 25 Iulie 2015, 13:29

a facut performante in faza grupelor ? :))))))))

da. Steaua este singura echipa de pe terra ce a facut singura mai multe puncte in grupele ucl decat toate echipele din campionatul din care vine la un loc. Steaua a terminat pe locul 3(maximul facut de o echipa romaneasca) in grupele ucl de mai multe ori decat tot fotbalul romanesc la un loc.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează