INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  RANGERS

Steven Gerrard, show cu jurnaliștii suedezi înainte de Malmo - Rangers, din Liga Campionilor: „E unul pe tricoul meu, uită-te acolo”

Steven Gerrard (41 de ani) a câștigat „meciul” cu jurnaliștii suedezi, înainte de Malmo - Rangers, din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor.
Steven Gerrard (41 de ani) a câștigat „meciul” cu jurnaliștii suedezi, înainte de Malmo - Rangers, din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor.

Articol de GSP - Publicat luni, 02 august 2021 21:47 / Actualizat luni, 02 august 2021 22:12

Steven Gerrard (41 de ani) a câștigat „meciul” cu jurnaliștii suedezi, înainte de Malmo - Rangers, din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor. 

  • Malmo - Rangers, prima manșă a turului 3 preliminar din Liga Campionilor, este marți, de la ora 20:00. Returul se joacă pe 10 august, de la ora 22:00
  • Ianis Hagi, accidentat în meciul trecut, cu Livingston, este incert.

Rangers a întrerupt hegemonia lui Celtic în Scoția și are șanse de a ataca grupele Ligii Campionilor. Primul obstacol este Malmo, campioana Suediei, formație antrenată de Jon Dahl Tomasson, fostul mare atacant al lui Feyenoord sau AC Milan. 

Steven Gerrard, înainte de Malmo - Rangers

„Am urmărit Malmo foarte mult în ultimele 10 zile. Sunt impresionat de nivelul lor de pregătire și de disciplina lor. Au o echipă impresionantă, foarte în formă, muncesc mult pentru antrenorul lor. 

Sunt agresivi, în special acasă. Va trebui să avem o posesie bună și să le punem probleme în apărare. E o mare provocare pentru noi, dar abia așteptăm!”, a spus Steven Gerrard, într-o conferință de presă. 

Steven Gerrard, deranjat de întrebările suedezilor

A urmat un „meci” între Steven Gerrard și jurnaliștii suedezi. 

  • Jurnalist: „Ce știi despre Malmo, ca echipă?”
  • Gerrard: „Am răspuns la întrebarea asta acum aproximativ 45 de secunde”
  • Jurnalist: „Vă considerați favoriți?”
  • Gerrard: „Ultima dată când am verificat, nu eram bookmaker, sunt antrenor de fotbal. Dacă vrei să te uiți la cote, găsești o grămadă de site-uri. E unul chiar pe tricoul meu (n.r. Unibet, sponsorul lui Rangers), uită-te acolo!”

Avem niște accidentări și suspendări, dar avem fotbaliști foarte buni care pot intra. Fiecare jucător are o motivație extraordinară în Europa
- Steven Gerrard

VIDEO Rangers, antrenament înaintea meciului cu Malmo

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Șumudică l-a exclus din lot pe Chipciu: „Drumurile noastre se despart, nu am nevoie de astfel de jucători”

UEFA atacă Super Liga: „Ideea este moartă. Fanii au ucis-o și nu va mai fi înviată”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează