INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  NAPOLI

Stop pentru maratonist! Pierdere importantă pentru Napoli, înaintea ultimului meci din grupele Ligii

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 05 decembrie 2017 09:31

Insigne nu a făcut deplasarea la Rotterdam, pentru meciul de Liga Campionilor cu Feyenoord, antrenorul Sarri menajându-l după o serie de 60 de meciuri ca titular. "Vitezistul" napoletan se accidentase în derbyul cu Juventus.

Napoli l-a pierdut pe Lorenzo Insigne tocmai când forța mai tare egalarea în derbyul cu Juventus.

Mai mult, nu-l va avea în teren nici astăzi, la duelul decisiv pentru calificarea în "optimile" Ligii, cu Feyenoord. Inflamația la pubis nu i-a permis "vitezistului" să se antreneze duminică și luni, astfel că Sarri a hotărât să-l lase acasă. După 60 de meciuri consecutive ca titular în toate competițiile!

"Mi-e imposibil să nu încep cu el!"

"Pentru Sarri, aș juca și în poartă", mărturisea Insigne, după ultimele goluri reușite pentru Napoli, cu Milan și Șahtior. De pe 26 octombrie 2016, contra lui Crotone, nu mai ratase Lorenzo un meci în echipa azzurra!

"Mi-e imposibil să nu încep cu el", îi răspundea tehnicianul, obligat acum de o problemă medicală să nu-l convoace. Zielinski și Rog sunt variantele de schimb la Rotterdam. 

8 goluri și 5 assisturi are Lorenzo Insigne în 22 de meciuri disputate la Napoli în toate competițiile acestui sezon

Napoli joacă în deplasare cy Feyenoord azi, de la ora 21:45, în ultima etapă a grupelor Ligii Campionilor. Partida va putea fi urmărită în direct pe TV Telekom 4 și liveTEXT pe GSP.ro. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează