INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  VFB STUTTGART - UNIREA URZICENI

Stuttgart anunţă trei jucători indisponibili şi patru incerţi pentru meciul cu Unirea

Articol de GSP - Publicat luni, 07 decembrie 2009 00:00

Noul antrenor al echipei VfB Stuttgart, Christian Gross, susţine că nu va putea conta pe trei jucători în meciul de miercuri cu Unirea Urziceni din grupa G a Ligii Campionilor, în timp ce alţi patru sînt incerţi, informează site-ul oficial al grupării germane.

Thomas Hitzlsperger are ruptură musculară şi va lipsi de pe gazon pînă la finalul anului, Zdravko Kuzmanovici are şi el acceaşi accidentare, într-o formă mai puţin gravă, urmînd să absenteze o săptămână, iar Roberto Hilbert, care nu a jucat nici în ultima etapă de campionat, are probleme la tendon.

Pe lîngă aceştia, încă patru jucători sînt daţi incerţi pentru partida cu campioana României: portarul Jens Lehmann (infecţie gastro-intestinală) şi jucătorii Cacau (probleme abdominale şi la adductori), Arthur Boka (umăr disclocat) şi Ricardo Osorio (întindere).

Sursa: Mediafax

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (2)
 •  07 Decembrie 2009, 17:08

hai stuttgart!!! 3-0...

midnightstorm
midnightstorm  •  07 Decembrie 2009, 15:33

i-mi pare rau pentru jucatori dar sper ca Unirea Urziceni sa castige si acest meci si ii doresc sa se califice mai departe, Succes Unirea

Vezi toate comentariile (2)
Comentează