INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - ATLETICO MADRID 2-4 D.P.

SUPERCUPA EUROPEI // Cosmin Contra anunță supremația lui Atletico Madrid: "Am fost zilele trecute la antrenamentele lor!"

Articol de GSP - Publicat joi, 16 august 2018 00:51

Atletico Madrid a câștigat Supercupa Europei, după o finală cu Real Madrid, scor 2-2 (4-2 după prelungiri). Selecționerul României, Cosmin Contra (42 de ani), felicită munca lui Diego Simeone și garantează că Atletico va fi surpriza următorului sezon. 

"Mă leagă multe de această echipă. Chiar am fost zilele trecute la antrenamentele lor, am vorbit cu jucătorii, cu oamenii din staff. După două finale pierdute contra Realului, a venit și momentul lor.

Astăzi a contat inspirația jucătorilor. După ce Real a făcut 2-1, am văzut în Atletico o formație cu caracter. Ăsta e lucrul pozitiv. Arată că poate fi o echipă diferită anul acesta, cu multă calitate în faza ofensivă. Nu au pierdut jucători, au reușit să păstreze nucleul, pe Griezmann, Costa, Godin. Au venit jucători de mare valoare, Lemar, Gelson.

La Real Madrid e un schimb de generații, a declarat-o și președintele Florentino Perez. În ultimii 3-4 ani de zile nu a mai luat jucători consacrați, ci a adus cei mai talentați tineri din Spania. L-a pierdut pe Ronaldo, un jucător care îți garanta 50 de goluri pe sezon. Nu mai are jucători care să aducă această cantitate de goluri", a declarat Cosmin Contra la TV Telekom Sport.

Vezi și: VIDEO + FOTO Atletico Madrid câștigă Supercupa recordurilor și răzbună finalele pierdute contra Realului în Liga Campionilor

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
magic4ever
magic4ever  •  16 August 2018, 10:26
Postat de drughi009 pe 16 August 2018, 09:26

are dreptate contra in privinta lui atletico suprematia pt locurile 2-3 asa cum sant obisnuiti

Atletico Madrid se lupta pentru titlu cu Barcelona sezonul asta...are echipa foarte buna si un antrenor de top! In schimb Real arata rau fara Ronaldo si cu un antrenor pe care nu il recomanda nimic pentru a antrena cea mai buna echipa din toate timpurile...

drughi009
drughi009  •  16 August 2018, 09:26

are dreptate contra in privinta lui atletico suprematia pt locurile 2-3 asa cum sant obisnuiti

1581870215401957
Andronic Popovici  •  16 August 2018, 08:43

Cosmin are perfecta dreptate ,doar ca el la nationala nu are jucatorii la dispozitie prea mult ,ca sa aplice tactica lui Simeone ,dar determinarea o poate impune si prin disciplina

Vezi toate comentariile (4)
Comentează