INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MANCHESTER CITY - LIVERPOOL, MARȚI, TELEKOM, GSP.RO

Superlativele lui Jurgen Klopp: "El este de departe cel mai bun antrenor din lume!"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 09 aprilie 2018 16:56

 Jurgen Klopp își laudă rivalul înaintea duelului retur din sferturile de finală ale Ligii Campionilor, dintre Manchester City și Liverpool (0-3 în tur).

"Toată lumea a văzut calitatea celor de la Manchester City când ne-au bătut cu 5-0 în campionat. Pep Guardiola este de departe cel mai bun antrenor din lume, dar nu există vreo echipă perfectă. În fotbal apar întotdeauna metode de a combate orice sistem.

Jucătorii lui City au demonstrat că sunt oameni, slavă lui Dumnezeu. Au înregistrat două rezultate negative la rând când nimeni nu se aștepta. În meciul cu United ar fi putut marca cel puțin 6 goluri în prima parte", a declarat Klopp înaintea returului cu Liverpool

  • Manchester City - Liverpool se joacă marți, de la 21:45, și e liveTEXT cu video și foto pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport.

"Încă nu știm dacă Salah va fi disponibil. Mai degrabă va putea juca. Trebuie să vedem cum se va comporta la antrenamentul oficial"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
maxp
maxp  •  10 Aprilie 2018, 01:02

Declaratia asta este primul semn care imi pune semne de intrebare legate de priceperea lui Klopp a acestui sport, pe care pana acum nu o contestam deloc. Unul care ii contrazice total declaratia este chiar el insusi, el este o dovada clara ca Guardiola nu este cel mai bun din lume.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează