INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BAYERN - FC SEVILLA, MIERCURI, 21:45, TELEKOM 2, LOOK TV, ÎN TUR 2-1

Surpriză! Ribéry și Robben nu mai pleacă de la Bayern Munchen

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 10 aprilie 2018 11:29

Duetul supranumit Robbéry, format din Arjen Robben și Franck Ribery, ar urma să semneze pentru încă un sezon cu Bayern Munchen.

Unul e francez. Franck Ribéry. A împlinit 35 de ani pe 7 aprilie și joacă la München din 2007. De 11 ani. Celălalt e olandez. Arjen Robben. Are 34 de ani și e din 2009 în capitala Bavariei. Ambii au fost eroii celor 6 titluri consecutive cucerite de Bayern, participând și la faimoasa "triplă" Bundesliga - Cupa Germaniei - Liga Campionilor, din 2013, tot cu Jupp Heynckes antrenor.

Contractele amândurora expiră pe 30 iunie, surse din Arabia Saudită susțin că Ribéry ar avea deja un acord cu Al Ittihad, dar Heynckes insistă pentru păstrarea lor. "Am discutat despre prelungire. Decizia va fi luată de club, deși eu mi-am spus opinia", a declarat tehnicianul în vârstă de 73 de ani. Chiar dacă Jupp se va retrage la vară.

În week-end, la sărbătoarea celui de-al 28-lea titlu, după 4-1 cu Augsburg, Heynckes i-a îmbrățișat pe cei doi, cerându-le fanilor să-i aplaude. Pentru a-i convinge să rămână pe "Allianz".

Potrivit Bild, Ribéry și Robben ar putea semna chiar în această săptămână. Până în 2019. Cum a comentat Karl-Heinz Rummenigge? "Am avut un succes uriaș de când Franck și Arjen ni s-au alăturat", afirmă directorul general. "Știm foarte bine ce înseamnă ei. Clasă mondială". 

"Mi-ar plăcea mult să mai joc un an alături de Ribéry și Robben. Pentru mine, e o nebunie să le fiu mereu prin preajmă. Sper să ajungă la un acord cu Bayern"Niklas Süle, jucător Bayern

21de trofee are Ribéry cu Bayern, pentru care a înscris 117 goluri în 381 de jocuri

14trofee a cucerit Robben cu Bayern, marcând 138 de goluri în 285 de meciuri

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează