INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - TRENCIN 2-3

Tamaş, regretat de Rădoi după 2-3 cu Trencin: "Ne-a lipsit"

Articol de GSP - Publicat joi, 23 iulie 2015 00:08

Mirel Rădoi, antrenorul Stelei, a vorbit despre Gabi Tamaş şi despre importanţa absenţei lui la meciul cu Trencin, scor 2-3.

"Jucătorul Gabi Tamaş ne-a lipsit în această seară. Din păcate, omul Gabi Tamaş nu face parte din filozofia noatră. El era unul dintre căpitanii de echipă şi trebuia să se comporte altfel.

Trebuia să înţeleagă ce responsabilităţi are şi ce pretenţii avem de la el. El este un jucător bun şi are foarte multe calităţi. Eu prefer un jucător cu mai puţine calităţi sau fără experienţă, dar care se comportă cum trebuie", a declarat Rădoi la televiziunea sportro.

 Tamaş şi-a reziliat azi contractul cu Steaua, după ce a fost exclus de Rădoi din lot pentru că a ratat un antrenament pentru că a petrecut în oraş cu o seară înainte.

Steaua s-a calificat în turul III al preliminariilor din UEFA Champions League deşi a pierdut returul cu Trencin, scor 2-3. Campioana României s-a impus în tur, în Slovacia, scor 2-0. 

În turul III, Steaua va juca împotriva sîrbilor de la Partizan Belgrad. Roș-albaștrii vor evolua pe Național Arena în prima manșă, fără spectatori, pe 28/29 iulie, în timp ce returul va avea loc la Belgrad, pe 4/5 august. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
stelist_fcsbizat
stelist_fcsbizat  •  23 Iulie 2015, 08:56

moamaa ce bulan am avut...nu numai ca ne elimina, dar intram si in insolventa , dupa care desfiintarea...eu chiar ma obisnuisem cu numele asta fcsb...dar cred ca o sa ma obisnuiesc si cu noua echipa a stapanului nostru : FC Viitorul Pipera , sau FCVIP, fiindca domnul Gheorhe Becali este cel mai mare V.I.P. ,cel mai smenar din fotbalul romanesc si apoi si cel mai generos.Traiasca Domnul Gheorghe Becali, stapanul nostru !

George
George  •  23 Iulie 2015, 08:38

Mai...............ratoi, daca nu stii sa gestionezi jucatorii "problema" care sunt si talentati in general, sa ne anunti si pe noi cand ajungi antrenor......avem timp. Chiar si pana la epoca merelui jucator al stelei ( ratoi ) au existat jucatori capriciosi ( betivi ) care faceau diferenta.....vezi craiova maxima, vezi pe la dinamo, chiar si in echipa stelei...aia cu, cupa europei............Pai cand se puneau fane cu bumbescu si cu altii pe baut, se inchidea carciuma, ii lasau aia inchisi cu picioarele de sticle langa ei si dimineata era la antrenamente asa este fotbalul......vezi si prin campionatul angliei, frantei............. aaaaa stai ca tu ai jucat doar la arabi, acolo ai vazut doar cum sa te rogi de 5 ori pe zi.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  23 Iulie 2015, 08:15
Postat de jack_the_stripper pe 23 Iulie 2015, 08:00

Plischi, sexilian și alții sunt norocoșii scăpați din războiul inter-giuleștean. Dar urmările se văd, că întregi nu mai sunt...

din fericire, ei au scapat. din nefericire, tu pari foarte afectat.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează