INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEUA - SCHALKE 0-0

Tătăruşanu e dezamăgit: "Cînd am văzut grupa, speram la mai mult" » Ce spune Draxler

Articol de GSP - Publicat marti, 26 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 27 noiembrie 2013 00:50

Portarul Stelei, Ciprian Tătăruşanu, este dezamăgit de faptul că roş-albaştrii nu au învins azi, deşi din nou a făcut un joc foarte bun.

"Am făcut un meci bun, dar degeaba, nu am înscris. La început, cînd am văzut echipele din grupă, am fost optimişti. Dar nu s-a putut mai mult, sperăm ca în următorii bani să jucăm mai bine.

Acum avem experienţa de a evolua într-o astfel de competiţie", a spus Ciprian Tătăruşanu la DigiSport.

Vedeta celor de la Schalke, Julian Draxler, recunoaşte că nu a fost un meci simplu pentru echipa sa, Steaua avînd cîteva şanse mari de a înscrie.

"Steaua a avut ocazii mari, nu a fost un meci uşor, chiar dacă am avut şi noi ocaziile noastre. Steaua are cîţiva jucători de mare calitate. Numărul 55 de la Steaua e foarte bun, ţine bine de minge,

Noi trebuie să batem Basel acum ca să mergem mai departe. E important pentru noi să ne calificăm.", a spus Julian Draxler la DigiSport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
madskills
madskills  •  27 Noiembrie 2013, 07:58
Postat de kdk.19 pe 27 Noiembrie 2013, 00:14

LA REGHE ASTA E NIVELUL LUI MAXIM, MAI MULT DE ATAT NU POATE, ASA CA TREBUIE UN ANTRENOR MAI BUN..

Nu e el vreun zeu in ale antrenoratului dar si pe Guardiola daca il aduci si ii vinzi din jucatori fara sa cumperi ceva in locul lor, nu are cum sa-ti faca treaba. Cand in cont iti intra 20 de milioane si tu nu investesti nici macar 1, cum sa faci performanta? Asta cu ambitia si "murim pe teren" s-a cam dus de ceva vreme, nu asa se castiga meciuri. Si eu vreau sa fac o "liniuta" cu un Porsche si sa mai si castig conducand o Dacie batraneasca, dar nu se poate :)

caddy_b.u.g_mafia
caddy_b.u.g_mafia  •  27 Noiembrie 2013, 00:32
Postat de kdk.19 pe 27 Noiembrie 2013, 00:14

LA REGHE ASTA E NIVELUL LUI MAXIM, MAI MULT DE ATAT NU POATE, ASA CA TREBUIE UN ANTRENOR MAI BUN..

Din pacate antrenor ROMAN mai bun nu exista iar cei STRAINI costa mult prea mult pentru nivelul ROMANIEI.

merace
merace  •  27 Noiembrie 2013, 00:19

Marea problema a Stelei (oricat de buna ar fi echipa in teren, si oricat de talentat ar fi Reghe ca antrenor) este ca clubul nu mai are credibilitate in afaceri, de cand Gigi a intrat la puscarie. Iar UEFA e o firma de afaceri europeana, in primul rand, ca LPF la noi, ca tot capitalismul. Deci e firesc ca sa isi ia masuri sa scape de uscaturile din padure, ca Gigi... de aici, de Steaua.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează