INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - BAYERN MUNCHEN, MARȚI, 21:45, TELEKOM, PRO TV, GSP.RO

Thomas Muller încinge spiritele înaintea returului cu Real Madrid: "Atunci au marcat două goluri din ofsaid, acum au primit un penalty contra lui Juventus"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 30 aprilie 2018 19:27

Thomas Muller (28 de ani) pune presiune pe arbitrul returului dintre Real Madrid și Bayern Munchen, amintind presupusele erori din sezonul trecut și din "sfertul" cu Juventus.

  • Returul semifinalei Ligii Campionilor, Real Madrid - Bayern Munchen (în tur 2-1), se joacă marți, de la 21:45, și e liveTEXT cu video și foto pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport, Pro TV și Look TV.

Real Madrid și Bayern Munchen s-au întâlnit în sferturile de finală ale Ligii Campionilor și în sezonul trecut. După o manșă tur încheiată cu același scor ca acum, 2-1 pentru madrileni, returul a fost unul influențat de hotărârile arbitrilor. Nemții au împins înfruntarea în prelungiri, unde acuză că au fost furați (vezi detalii AICI!).

"Suntem concentrați sută la sută pentru manșa retur. Presiunea este pe umerii lor, mai ales că știu cum au ajuns aici, știu și ce s-a întâmplat anul trecut. Atunci au marcat două goluri din ofsaid, acum au primit un penalty contra lui Juventus.

Am analizat prima manșă, știm ce trebuie să facem pentru a ne califica. Trebuie să profităm de șansele pe care le avem. Suntem dornici de revanșă, dornici să rănim acest colos spaniol", a declarat Thomas Muller la conferința de presă dinaintea returului cu Real Madrid.

În celălalt meci vor juca AS Roma și Liverpool, miercuri, în tur 2-5.

Citește și:

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
andrei.33
andrei.33  •  30 Aprilie 2018, 23:46

Muller a uitat sa spuna cum a intrat meciul respectiv in prelungiri, cu un gol din OFFSIDE marcat de Lewandowski. Fara greseala aia, se termina meciul in 90 min, se califica oricum Real, si nu se mai ajungea la acele goluri din offside marcate de spanioli. La fel Muller uita de un 11m inventat primit de ei la Munchen (ratat, dar asta e problema lor).

tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  30 Aprilie 2018, 22:27
Postat de balauru48 pe 30 Aprilie 2018, 20:59

Cea mai ajutata echipa din istoria fotbalului, madrid real.

:)))))))))) HATER OBOSIT..DE UEFALONA..AI AUZIT...?

mixmax
mixmax  •  30 Aprilie 2018, 22:06

Cu mentiunea pt muller ca penaltyul cu Juve a fost absolut corect si ca primul gol al lui Bayern din returul de anul trecut trebuia anulat pt offside la Lewandowski Fara golul ala incorect era Bayern eliminata si nu se mai ajungea la prelungiri. Sa-si aminteasca si ca Bayern a primit un 11m cadou de la arbitri in meciul de la munchen dar vidal a ratat. Deci ciocu mai mic, herr muller ca arbitri au tras cu voi la greu...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close