INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  GALATASARAY

Thomas Tuchel, acuzat că a făcut blat în Liga Campionilor: „Nu mi s-a părut că a vrut să câștige!”

Thomas Tuchel/ foto: Imago Images
Thomas Tuchel/ foto: Imago Images

Articol de - Publicat luni, 04 decembrie 2023 14:15 / Actualizat luni, 04 decembrie 2023 16:13

Antrenorul lui Galatasaray, Okan Buruk, o acuză pe Bayern că n-a vrut să câștige meciul cu FC Copenhaga (0-0), din grupele Ligii, și pe antrenorul Thomas Tuchel de distorsionarea competiției în grupa A. Turcii se consideră dezavantajați.

Galatasaray, prin vocea antrenorului Okan Buruk, a lansat astăzi acuzații grave împotriva lui Bayern și a antrenorului Thomas Tuchel. Buruk e supărat pe munchenezi din cauza remizei de miercurea trecută, cu FC Copenhaga (0-0).

ȘOC la o fostă echipă de Superliga! Antrenorul i-a cerut vedetei să plece: „Ce vrei, bani? Du-te și rupe contractul!”
CHINDIA
ȘOC la o fostă echipă de Superliga! Antrenorul i-a cerut vedetei să plece: „Ce vrei, bani? Du-te și rupe contractul!”

Okan Buruk: „Nu mi s-a părut că Thomas Tuchel a vrut să câștige”

Și îi acuză că, deja calificați în „optimi”, de pe primul loc în grupa A, nu și-ar fi apărat corect șansele în fața danezilor. ”Am fost dezamăgit că au cedat puncte.

Pentru prima oară, antrenorul Thomas Tuchel a făcut mai multe schimbări în echipă și nu mi s-a părut că a vrut să câștige”, a comentat tehnicianul Galatei. Modificările în primul unsprezece al bavarezilor la care se referă Buruk au fost patru la număr.

Urmare a rezultatelor înregistrate în penultima etapă, Galatasaray este acum pe locul 3 în clasamentul grupei A, cu 5 puncte, la egalitate cu FC Copenhaga. Ultima e Manchester United, la o lungime distanță.

Mesajul lui Okan Buruk pentru Bayern

Bayern va juca pe Old Trafford în ultima rundă, pe 12 decembrie. Dacă englezii câștigă și Galatasaray nu triumfă la Copenhaga, echipa lui Buruk ar cădea pe ultimul loc și, prin urmare, n-ar prinde nici măcar Europa League.

Mesajul lui pentru campioana Germaniei: „Vrem să ne facem treaba și să câștigăm la Copenhaga. Dar, în același timp, am mari așteptări și de la Bayern”.

Marele său regret: „Am avut ghinion cu programarea meciurilor. Noi a trebuit să jucăm cu Bayern în a treia și a patra etapă”. Atunci când pentru nemți conta să câștige toate punctele puse în joc.

De altfel, la returul cu Galatasaray, de la Munchen (2-1), ei și-au asigurat deja calificiarea în ”optimi”, de pe locul 1.

Mai puteți citi:

ȘOC la o fostă echipă de Superliga! Antrenorul i-a cerut vedetei să plece: „Ce vrei, bani? Du-te și rupe contractul!”

Revenire importantă la FCSB! Va intra direct titular în Cupa României

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează