INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BAYERN

Thomas Tuchel, luat la rost de Bild: „Se umple de ridicol” » De ce îl acuză: „Ați văzut ce a făcut pe bancă?!”

Thomas Tuchel a ratat două obiective în primele patru meciuri cu Bayern, foto: captură TV
Thomas Tuchel a ratat două obiective în primele patru meciuri cu Bayern, foto: captură TV

Articol de - Publicat miercuri, 12 aprilie 2023 13:17 / Actualizat miercuri, 12 aprilie 2023 13:22

Thomas Tuchel a ratat două obiective în primele patru meciuri cu Bayern. În timpul partidei cu Manchester City, nu se sfătuia cu asistenții săi, ci cu unul dintre veterani. „Thomas Müller a devenit antrenor secund”, a comentat malițios Bild, după eșecul bavarezilor la Manchester, 0-3 cu City în turul „sferturilor” Ligii Campionilor.

Când au decis să-l demită pe Julian Nagelsmann (fără să-l dea afară din club și continuând să-i plătească salariul) de la Bayern, președintele Oliver Kahn și directorul sportiv Hasan Salihamidzic au sperat ca Thomas Tuchel să impulsioneze echipa, să o facă să joace mai bine și să câștige „tripla” Bundesliga, Cupa Germaniei, Champions. 

Dar, după numai 4 meciuri, un obiectiv e ratat (1-2 cu Freiburg în ”sferturile” DFB-Pokal) și altul aproape în colaps (0-3 cu Man. City în turul „sferturilor” CL).

Cu ce se ocupă fiica lui Cornel Penescu, fostul patron de la FC Argeș » Alexandra apare zilnic la TV
OCUPAȚIE
Cu ce se ocupă fiica lui Cornel Penescu, fostul patron de la FC Argeș » Alexandra apare zilnic la TV

„Al doilea KO al lui Thomas Tuchel. Gust amar”

Bild nu i-a cruțat. Nici pe Tuchel, nici pe liderii grupării. „Al doilea KO. A venit, a văzut și a fost eliminat de două ori. Gust amar. Foarte probabil, se va umple de ridicol și în returul cu City”, a comentat furtunosul tabloid german. „O ironie pentru șefii bavarezi, care au crezut că vor salva situația odată cu schimnarea antrenorului”.

Același Bild a evidențiat și un moment mai puțin obișnuit. Marți seară, spre sfârșitul primei reprize, Tuchel cerea sfaturi pe bancă, dar nu unui asistent, ci lui Thomas Müller, căpitanul rămas rezervă la startul partidei. Și TT ținea mâna la dură, pentru a ascunde subiectul discuției. „Müller a devenit antrenor secund”, au comentat sarcastic jurnaliștii nemți.

Thomas Muller: „Un rezultat ca un pumn în stomac”

„Mi-a pus o întrebare și am încercat să-i răspund. Se descurcă foarte bine până acum, ne simțim toți excelent, deși acest ultim rezultat e ca un pumn în stomac”, a spus veteranul în vârstă de 33 de ani, care a jucat întreaga carieră numai la Bayern.

La conferință, și Tuchel i-a menajat pe roș-albi Mai mult, i-a lăudat după un 0-3: „Sunt mândru de băieți. M-am îndrăgostit puțin de jucătorii lui Bayern azi, așa de bine au evoluat. Deși sună ciudat, a fost distractiv să îi văd”.

Müller a fost de acord cu tehnicianul: „Și eu susțin că am făcut un meci bun, chiar dacă e dificil să zici joc bun la 0-3”.

Fundașul Matthijs de Ligt nu a fost diplomat precum cei doi. „E o rușine ce s-a întâmplat. Un rahat”, a tunat olandezul.

Citește și alte știri de fotbal internațional: 

Pep Guardiola, uluitoare reacție după 3-0 cu Bayern: „Emoțional, sunt distrus. Am îmbătrânit zece ani!”

Erling Haaland, alte recorduri incredibile: lecție pentru Cristiano Ronaldo! „Cu el, Manchester City poate merge până la capăt în Liga Campionilor”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează