INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BAYERN

Thomas Tuchel, scandal monstru în vestiar: „Nu sunteți atât de buni pe cât credeam!”

Thomas Tuchel // FOTO: Imago
Thomas Tuchel // FOTO: Imago

Articol de - Publicat joi, 15 februarie 2024 22:54 / Actualizat vineri, 16 februarie 2024 00:45

După eșecul de pe „Olimpico”, în fața lui Lazio (0-1), în vestiarul lui Bayern au sărit scântei. Antrenorul Thomas Tuchel și-a umilit jucătorii.

Între jucătorii lui Bayern și antrenorul Thomas Tuchel se cască o adevărată prăpastie. Postul tv Sky Germania a dezvăluit că la finele meciului pierdut pe Olimpico, în fața lui Lazio (0-1), în vestiarul bavarezilor au sărit scântei.

A refuzat o altă ofertă din Liga 1: „Am discutat. Să fie sănătos!” » Detaliile celui mai neașteptat transfer al zilei realizat de Hagi
FARUL
A refuzat o altă ofertă din Liga 1: „Am discutat. Să fie sănătos!” » Detaliile celui mai neașteptat transfer al zilei realizat de Hagi

Thomas Tuchel a țipat în vestiar la jucători

Extrem de nervos, la capătul unei noi evoluții modeste a echipei sale, Tuchel nu s-a mai putut stăpâni și a țipat la jucători, pe care i-a umilit pur și simplu.

„Nu sunteți atât de buni pe cât credeam. Trebuie să mă adaptez nivelului vostru, pentru că sunteți departe de ceea ce-mi doresc eu”, a tunat tehnicianul german, în fața asistenței înmărmurite.

În spatele ușilor închise se discută despre revenirea lui Hansi Flick pe banca lui Bayern

Thomas Tuchel este sub mare presiune, după ultimele rezultate, chiar dacă șefii clubului îl susțin public. În spatele ușilor închise - a dezvăluit tabloidul Bild - se discută despre o întoarcere a lui Hansi Flick pe bancă.

Fostul selecționer al Germaniei, demis în septembrie din cauza rezultatelor proaste în testele de pregătire pentru CE 2024, organizat în Germania, s-ar fi împăcat cu președintele de onoare al munchenezilor, Uli Hoeness, și e dispus să preia echipa dacă se pune problema înlocuirii lui Tuchel.

Hansi Flick a câștigat 6 trofee cu Bayern în 2020!

Flick a câștigat 6 trofee cu Bayern în 2020, între care campionatul, Cupa Germaniei și Liga Campionilor, dar a plecat cu scandal în 2021, după mai multe „ciocniri” cu managerul de atunci, Hasan Salihamidzici, susținut din umbră de Hoeness.

În acest moment, Bayern este în pericol să rateze toate obiectivele sezonului 2023-2024. A fost eliminată deja din Cupa Germaniei, de FC Saarbrucken, o echipă de liga a treia, e la 5 puncte de liderul Bayer Leverkusen în campionat și tocmai a pierdut prima manșă a „optimilor” Ligii, la Roma, în fața lui Lazio (0-1).

VIDEO. Bayer Leverkusen - Bayern Munchen » Leroy Sane a spart o cameră după ce echipa sa a primit al treilea gol al meciului

Match Quiz Manchester City - Chelsea

Ești expert în Premier League? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul Manchester City - Chelsea și ia-ne premiile!

Mai puteți citi:

Jose Mourinho, antrenor la cel mai așteptat eveniment al anului în România: „E prietenul nostru!”

S-a terminat telenovela! Mbappe a anunțat că pleacă de la PSG: „Acord de principiu cu noua echipă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
mr90
mr90  •  16 Februarie 2024, 12:34

"i-a umilit pur și simplu" ??? Cam asta faceti voi cu cititorii ...

magic4ever
magic4ever  •  16 Februarie 2024, 11:53

Nici Tuchel nu este un antrenor de top cum credeau unii...

fibra
fibra  •  16 Februarie 2024, 07:34

Sa piarda tot. Nici o echipa nu e obligatoriu sa castige in fiecare an pentru ca s-ar distruge competitia.Anul trecut insa Dortmund s-a batut singura, parca mai avea din datoriile vechi.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează