INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BRAGA - CFR CLUJ

Tony va fi susţinătorul CFR-ului la Braga: ”Jucaţi pe contraatac”

Hugo Viana (stînga) e considerat cel mai bun jucător din lotul lui Sporting Braga +1   FOTO
Hugo Viana (stînga) e considerat cel mai bun jucător din lotul lui Sporting Braga

Articol de GSP - Publicat luni, 17 septembrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 17 septembrie 2012 14:48

Fostul fundaş al CFR-ului ştie cum se poate cîştiga la Braga: echipa sa, Pacos Ferreira, a învins-o în campionat pe adversara ”vişiniilor” din Champions League.

Anthony da Silva (31 de ani), fostul jucător al campioanei, va fi în tribună la partida de miercuri dintre Braga şi CFR Cluj. "Pitbull" a fost integralist în ultima etapă de campionat, în care Pacos s-a impus chiar în faţa trupei lui Peseiro, 2-0. Fundaşul dreapta crede că echipa lui Andone poate cîştiga pe terenul portughezilor.

"Va fi foarte greu, însă nu imposibil. Cînd vorbeşti despre Braga trebuie să ţii cont de faptul că această echipă a trimis săptămîna trecută 7 jucători la reprezentativa Portugaliei, mai mulţi decît Porto sau Benfica. CFR va trebui să joace inteligent. O tactică de aşteptare şi declanşarea unor contraatacuri în viteză i-ar incomoda pe cei de la Braga. Foştii mei colegi trebuie să-i blocheze pe Custodio şi pe Hugo Viana, mijlocaşii care organizează jocul celor de la Sporting. Cu aceşti doi jucători în formă, Braga devine o echipă redutabilă", a spus Tony.

"Pariez pe Bastos şi pe Sougou"
Tony e convins că Sougou şi Bastos le vor pune probleme fundaşilor centrali ai portughezilor. Brazilianul a venit la CFR în 2010 chiar de la Braga. "Va fi şi această dorinţă a unor jucători de a arăta că Braga a greşit atunci cînd a renunţat la ei. Bastos îmi place foarte mult. A jucat excelent cu Dinamo. Joacă la un nivel superior pentru că, în sfîrşit, e folosit pe postul lui, în spatele atacanţilor, şi nu pe benzi sau în linia mediană. El şi Sougou pot face diferenţa. Braga are jucători de top în centrul defensivei, dar care au probleme cu atacanţii de viteză", a încheiat fundaşul portughez.

Ivo Pinto, la superlativ
Tony e încîntat de evoluţiile portughezului Ivo Pinto, fundaşul dreapta pe care campioana l-a adus în această vară. "Îmi place foarte mult acest jucător. Şi cu Dinamo a făcut un meci excelent. Are viteză, e tînăr şi e un profesionist adevărat. E un fundaş de calitate şi sînt convins că va face un sezon foarte bun în tricoul lui CFR", a spus "Pitbull".

"Atenţie la Michel!"
Braga l-a recuperat după o accidentare pe brazilianul Michel, atacantul adus de Peseiro după ce Lima s-a transferat la Benfica. Tony l-a avut coechipier la Pacos. "Michel e cel mai bun fotbalist cu care am jucat. În Portugalia se spune că e noul Hulk. El are ceva probleme în a-şi menţine greutatea, dar poate ajunge un fotbalist de top. Cred totuşi că împotriva CFR-ului va juca Eder, un vîrf convocat recent de Paulo Bento", a declarat Tony.

Cum a arătat Braga cu Pacos
Beto - L. Salino, Douglao, P. Vinicius, Ismaily - H. Viana, Custodio - Alan, R. Micael, P. Cesar - Eder

3 jucători au venit de la Braga la CFR: Bastos, Felgueiras şi Edimar

"CFR trebuie să fie o echipă scurtă, compactă, care să plece repede pe contraatac de fiecare dată cînd va avea ocazia" (Tony, fundaş Pacos de Ferreira)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
cfrclujole
cfrclujole  •  19 Septembrie 2012, 16:01
Postat de mingro pe 19 Septembrie 2012, 02:37

nu s-a zis, ca joaca tot cu echipe din est in preliminarii. echipele din Romania vor ajunge mai usor in LC decat in EL. De fapt, pot paria ca la anul doar campioana va juca in grupe; indiferent care! Daca va fi Steaua sau CFR, desigur. Nu stiu Vasluiul, dar cu norocul lor si cu Sumudica antrenor ... nu-i vad bine!

Probabil va fi la fel ca in sezonul acesta cu diferenta ca cine castiga campionatul este cap de serie dar tot se vor juca preliminarii. Nu cred ca vom face atatea puncte incat campioana din sezonul viitor sa mearga direct in grupe.

mingro
mingro  •  19 Septembrie 2012, 02:37
Postat de amusement pe 18 Septembrie 2012, 00:02

Esti prost pentru ca daca CFR nu aduna puncte si voi luati titlul s-a zis cu Steaua in UCL ;)

nu s-a zis, ca joaca tot cu echipe din est in preliminarii. echipele din Romania vor ajunge mai usor in LC decat in EL. De fapt, pot paria ca la anul doar campioana va juca in grupe; indiferent care! Daca va fi Steaua sau CFR, desigur. Nu stiu Vasluiul, dar cu norocul lor si cu Sumudica antrenor ... nu-i vad bine!

mykrob
mykrob  •  19 Septembrie 2012, 00:49
Postat de zen_cfr pe 17 Septembrie 2012, 19:23

Pt Anthony da Silva, de la Cluj, doar RESPECT!!!

*DECAT respect :))

Vezi toate comentariile (20)
Comentează