INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  TOTTENHAM - AJAX 0-1

TOTTENHAM - AJAX 0-1 // VIDEO + FOTO Violențe după prima semifinală din Ligă: fanii lui Tottenham și Ajax au făcut scandal în stradă

Ajax - Tottenham +1   FOTO
Ajax - Tottenham

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 mai 2019 08:45

Ajax a câștigat meciul tur al semifinalelor UEFA Champions League, 1-0 cu Tottenham, la Londra, iar după meci, fanii celor două echipe au început scandalul. 

Pe strada „High Road”, în apropiere de stadionul lui Tottenham, au existat ciocniri între suporteri englezi și olandezi. 

Un fan englez a filmat scenele și a postat clipul pe Twitter. În imagini se vede cum fanii celor două echipe aruncă diferite obiecte unii înspre alții și se provoacă reciproc.

„Mă duceam către stația Tottenham Hale și am auzit câteva sticle cum se sparg. M-am uitat și am văzut că fanii țipau unii la alții”, a declarat respectivul suporter pentru Daily Star.

FOTO + VIDEO Fanii lui Ajax au invadat străzile din Londra » Ce a pățit un englez „anesteziat” de alcool :)

Citește AICI cronica partidei Tottenham - Ajax 0-1

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează