INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  TOTTENHAM - AJAX

TOTTENHAM - AJAX, LIGA CAMPIONILOR // Erik ten Hag îi răspunde extrem de dur lui Pochettino: „Incorect? Stați să vă spun eu ce e incorect!”

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 30 aprilie 2019 10:10

Erik ten Hag (49 de ani) s-a enervat după ce managerul lui Tottenham s-a plâns că, în timp ce echipa sa a jucat două meciuri într-o săptămână, Ajax a avut liber și s-a odihnit.

Tottenham - Ajax e liveTEXT AICI de la ora 22:00

Nici nu au ieșit echipele pe teren și conflictul a început la Tottenham - Ajax. Mauricio Pochettino, managerul lui Spurs, s-a plâns că alb-albaștrii au fost nevoiți să joace două meciuri săptămâna trecută, în timp ce „lăncierii” au avut liber, după ce federația olandeză a decis să amâne întreaga etapă în Eredivisie pentru a-i ajuta pe alb-roșii. „E incorect”, a spus argentinianul.

După Pochettino, a urmat Erik ten Hag. Iar conferința a fost liniștită până când un jurnalist a reluat subiectul deschis de Pochettino. „Incorect? Stați să vă spun eu ce e incorect!”, a declarat antrenorul lui Ajax: „Incorect e când o vezi pe Tottenham câștigând două sute de milioane din drepturi de televiziune și noi doar zece milioane”.

Ten Hag l-a provocat apoi pe Pochettino: „Suntem în plină formă, proaspeți și ardem de dorință să câștigăm”. 

„Cine ar fi spus, vara trecută, că o echipă din Olanda va juca în semifinalele Ligii Campionilor?”Erik ten Hag, antrenor Ajax

„E o semifinală de Ligă, trebuie să o savurăm. Dar, atenție! Să nu o savurăm prea mult. Vrem să jucăm finala”Donny van de Beek, mijlocaș Ajax

Vezi și: 

Mauricio Pochettino vede Barcelona favorită la câștigarea Ligii Campionilor: „Îl au pe Leo Messi. Fără el ne luptam de la egal la egal!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
steaua.libera
steaua.libera  •  30 Aprilie 2019, 13:37

Numai justițiari

986379311381755
Lengyel Adrian  •  30 Aprilie 2019, 10:41

In primul rand incorect este faptul ca Tottenham e in aceasta faza a competitiei!!! Si asta datorita faptului ca in ultimul meci din grupe Barcelona a jucat cu rezervele si chiar si asa au avut noroc chior , doua bare alui Coutinho plus alte ratari monumentale in prima repriza!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează