INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  TOTTENHAM - LIVERPOOL 0-2

TOTTENHAM - LIVERPOOL 0-2 // Jurgen Klopp a oferit declarația serii: „De obicei sunt jumătate beat la 20 de minute după meci” + cui dedică victoria

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 iunie 2019 00:56

Liverpool a învins-o pe Tottenham, scor 2-0, în ultimul act din Liga Campionilor. Jurgen Klopp a dedicat victoria fanilor „cormorani”.

Au fost circumstanțe complicate. Ambele echipe au luptat enorm. Nu a fost despre spectacol, a fost doar despre victorie. Jucătorii au făcut o treabă extraordinară, A fost un sezon lung, iar intensitatea a fost totuși atât de ridicată. E fantastic ce au reușit astăzi.

Inima mea e sus, în tribune, lângă fani. Pentru ei am jucat. Au suferit pentru noi, ne-au susținut necontenit. E pentru toată lumea din staff, pentru secunzi, pentru patron. Toată lumea a contribuit la această performanță.

Ați văzut vreodată o echipă aflată la capătul puterilor, cu rezervorul gol, care să lupte așa? E cea mai frumoasă zi din cariera noastră! În mod normal, la 20 de minute după meci sunt pe jumătatea beat. Acum am băut doar apă”, a declarat Jurgen Klopp, la cald, după cea mai mare performanță din carieră. 

2 finalepierduse Jurgen Klopp în Liga Campionilor. Anul trecut, cu Liverpool, 1-3 contra Realului, și în 2013, cu Borussia Dortmund, contra lui Bayern Munchen, scor 1-2

Vezi și: 

TOTTENHAM - LIVERPOOL 0-2 // GALERIE FOTO Interzis minorilor! Posturile TV nu au putut da imaginile cu blonda dezbrăcată care a întrerupt finala Ligii Campionilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
tristan
tristan  •  02 Iunie 2019, 09:24
Postat de dinamo100 pe 02 Iunie 2019, 09:19

Klopp merita din plin acest succes!

Categoric...nu cred ca vreodată cei din LIVERPOOL au avut o echipa atât de buna.. Mare parte e meritul lui Klopp

dinamo100
dinamo100  •  02 Iunie 2019, 09:19

Klopp merita din plin acest succes!

andrei.f
andrei.f  •  02 Iunie 2019, 05:43

*** meci !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează