LIGA CAMPIONILOR  ·  TOTTENHAM - LIVERPOOL 0-2

TOTTENHAM - LIVERPOOL 0-2 // FOTO Kinsey Wolanski, ironii după finala Ligii Campionilor: „Oare l-am distras prea mult pe numărul 8?” :D

KInsey +12 FOTO
KInsey

Duminica, 02 Iunie

Kinsey Wolanski, modelul în vârstă de 22 de ani care a întrerupt finala Ligii Campionilor dintre Tottenham și Liverpool, scor 0-2, și-a făcut de cap pe Instagram înainte să-i fie dezactivat contul. 

Kinsey a ajuns de la 300.000 la peste 2,3 milioane de urmăritori pe Instagram după incidentul de pe Wanda Metropolitano. Astăzi, contul frumoasei blonde nu mai putea fi accesat.

A avut timp suficient însă să râdă de Harry Winks, mijlocașul în vârstă de 23 de ani de la Tottenham. Într-un instantaneu surprins de fotografii prezenți la finala Ligii, fotbalistul englez pare hipnotizat de prezența lui Kinsey. Americanca născută în Rusia a scris: „Oare l-am distras prea mult pe jucătorul cu numărul 8?”. 

kinsey

Vezi și: 

TOTTENHAM - LIVERPOOL 0-2 // FOTO Kinsey Wolanski a dat lovitura pe Instagram: 1,5 milioane de urmăritori în plus după ce a intrat pe teren la finala Champions LeagueBecalii i-a dat Teodorei 1 milion de euro la nuntă. Cât a primit de la frații Ioan şi Victor Becali

Libertatea

Comentarii (4)

red77  •  03 Iunie 2019, 08:05

Au înnebunit ăștia cu celulitica asta. Ma gândeam ca face reclama la hamburgeri sau shaorma

mihai_luchian  •  03 Iunie 2019, 07:46

Ia și gesepeul un procent de la cocotă sau de ce ne asaltează cu articolele astea? Sincer, omul nici nu cred că a văzut-o. În Anglia, o țară care produce cașcaval de bună calitate, vezi multe vaci pe izlazuri, Numărul 8 era obișnuit cu peisajul.

Muzzi Ciprian  •  03 Iunie 2019, 07:13

iti dai seama ce a facut ea? s-a pus cu pasarica belita in fata intregii lumi si isi permite sa fie ironica!si cocota si proasta!

Vezi toate comentariile (4)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
11:00 Tenis, WTA

Turneul din Moscova

Digi 2
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Luxemburg

Digi 4
21:45 Fotbal, Preliminarii Euro 2021

România - Norvegia

Pro TV
Program TV complet

Liga 1