INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  TOTTENHAM - LIVERPOOL

TOTTENHAM - LIVERPOOL / Klopp s-a amuzat la conferința de presă: „Sunt deținătorul recordului mondial la semifinale câștigate”

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de - Publicat sambata, 01 iunie 2019 12:29

Tottenham - Liverpool, marea finală a Ligii Campionilor, se dispută în această seară, de la ora 22:00, la Madrid. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Telekom Sport, Look Sport și TV Digi Sport.

Jürgen Klopp s-a simțit bine, chiar dacă uneori întrebările au fost mai dificile la conferința dinaintea finalei Champions League. A treia sa finală de Ligă, toate pierdute. Și a fost învins de șase ori în ultimul act.

Întrebat de un ziarist dacă e urmărit de ghinion, managerul lui Liverpool i-a zâmbit. „Crezi că am avut o carieră plină de neșansă? Întreaga mea carieră nu a fost cu ghinion”, a răspuns el.

„Soția mă întreabă întotdeauna la startul unui nou sezon când este finala, pentru că o prind deseori, așa că nu sunt ghinionist. Din 2012, cu excepția anului 2017, am fost an de an în finală cu echipa mea. Uneori, am ajuns acolo cu noroc”.

Neamțul s-a amuzat continuând: „Sunt deținătorul recordului mondial la semifinale câștigate în ultimii șapte ani”. A recunoscut însă: „Totuși, dacă m-aș apuca să scriu o carte despre asta, probabil că nimeni n-ar cumpăra-o”.

„Dacă aș sta singur într-o cameră și m-aș gândi că eu sunt cauza pentru care pierdem, dacă m-aș vedea ca un loser, atunci ar fi o problemă. Dar nu mă văd așa” Jürgen Klopp, manager Liverpool

Cine câștigă finala Champions League?

Tottenham
Liverpool

Citește și:

TOTTENHAM - LIVERPOOL // VIDEO Presa din Spania anunță: „100.000 de britanici vin la Madrid” » Clip GENIAL: cum s-au distrat suporterii pe străzi

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (5)
cneius
cneius  •  01 Iunie 2019, 16:50

Daca nu voia sa-i creasca cota lui Karius ar fi luat, poate, UCL, anul trecut! S-a prostit cu titularizarea acelui copil in fata monstrului Real Madrid...

tristan
tristan  •  01 Iunie 2019, 16:13
Postat de enigmaticul pe 01 Iunie 2019, 14:19

Un om mai dezmațat și neîngrijit ca asta nu am mai vazut. Ca si cum nu ar fi fost de ajuns ”calitățile” astea, este și urât cu draci. Cred că înpreună cu Franck Ribery, sunt cei mai caraghioși oameni din fotbalul european. Mă tem că în această seară să nu devină și un ”loser”.

Bine ca ești tu frumos și plin de calități...

2177161549205487
Daniel Buriu  •  01 Iunie 2019, 15:19

Ribery arata asa din cauza unui accident rutier. Sa razi de fizonomia unui om..., spune multe despre tine ca persoana!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează