INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CFR CLUJ - AS ROMA, MÎINE, 21:45, TVR1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

TOTTI, MEXES sau DE ROSSI! Roma vine cu vedetele la Cluj ;)

Articol de GSP - Publicat marti, 07 decembrie 2010 00:00

Ranieri nu vrea să-şi asume nici un risc pentru confruntarea de la Cluj. Italianul şi-a menajat mai mulţi jucători în campionat, 2-2 cu Chievo, pentru a-i avea în formă maximă împotriva CFR-ului. Astfel, Juan, Mexes, De Rossi, Totti şi Boriello sînt anunţaţi în primul unsprezece. Din lotul care va ajunge azi la Cluj lipsesc numai Riise şi Perrotta. Roma are nevoie de cel puţin o remiză la Cluj pentru a-şi securiza locul al doilea în grupa E.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
ko-ko
ko-ko  •  07 Decembrie 2010, 12:53

Du-te si vezi cine intra la facultatile de jurnalism.Doar cei care nu sunt in stare sa faca o scoala de Doamne-ajuta, doar cei care cred ca putin tupeu e suficient pentru a ajunge cineva in Romania.

nicco
nicco  •  07 Decembrie 2010, 11:47

De ce "pentru a-si securiza locul al doilea.."? Nu suna mai bine, in orice limba, "pentru a-si pastra locul al doilea"? Vreti sa pareti ceea ce nu sunteti si in felul asta aratati ce sunteti!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează