INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ARSENAL - AS ROMA 1-0

Toure a luat "galben" în partida cu AS Roma din cauza unei superstiţii! :)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 februarie 2009 00:00

Episod amuzant petrecut pe Emirates în primul minut al reprizei secunde a întîlnirii Arsenal - AS Roma, 1-0 în prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor.

Protagonistul? Kolo Toure, fundaşul ivorian care a plătit cu un cartonaş galben pentru că a intrat pe teren fără acceptul arbitrului Claus Bo Larsen în minutul 46 al jocului. Fotbalistul a explicat după meci că a întîrziat de la vestiare din cauza unei superstiţii, aceea că este întotdeauna ultimul care iese pe teren. Toure nu aflase că Gallas primea îngrijiri medicale, aşa că l-a aşteptat fără să ştie că partida începuse fără el :)

"Nici nu ştiam că e interzis să intri pe gazon dacă întîrzii. E bine că s-a întîmplat asta pentru că acum am aflat o nouă regulă" a explicat amuzat Kolo la finalul partidei.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
 •  25 Februarie 2009, 20:47

Tare faza!

 •  25 Februarie 2009, 16:14

ca tine de altfel..

ionnis
ionnis  •  25 Februarie 2009, 15:18

ce prost.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează