INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BARCELONA - PSG 6-1

TRĂDAREA ANULUI în Spania! Ziarul de casă al Realului își atacă propriii suporteri: "Indignaților, ați uitat asta, de ce vă luați de turc?"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 martie 2017 10:02

După Barcelona - PSG 6-1, fanii lui Real Madrid au criticat extrem de dur arbitrajul, spunând despre centralul Deniz Aytekin că i-a ajutat pe catalani, dictând două penalty-uri facile și refuzând un penalty pentru PSG.

Totuși, o supriză uriașă a venit de la Marca, ziarul de casă al lui Real Madrid. Spaniolii au avut un articol intitulat "Indignaților, amintiți-vă: al 11-lea trofeu Champions League a venit după un ofsaid".

Spaniolii amintesc că în iunie 2016, când Real a câștigat a 11-a Champions League, a marcat după o greșeală de arbitraj. În articol se scrie că Sergio Ramos a marcat un gol din ofsaid, greu de văzut, și că atunci nimeni nu s-a mai scandalizat, nu au fost dezbateri atât de aprinse și nici nu s-a protestat la fel ca după meciul Barcelonei.

180896 570x409

Vezi AICI video

"Stimați simpatizanți ai lui Real Madrid, amintiți-vă că pe San Siro echipa voastră a ajuns în prelungiri grație unui gol din ofsaid. Da, din ofsaid" este finalul articolului din Marca

Save

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (24)
para.para
para.para  •  12 Martie 2017, 00:21

V-am scris sa puneti mana pe Constitutia tarii voastre si sa cititi Art. 30 – Libertatea de exprimare; (1) Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credinţelor şi libertatea creaţiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile; (2) Cenzura de orice fel este interzisă. - Voi ati cenzurat comentariu. Asta dovedeste cat de limitati sunteti.

para.para
para.para  •  11 Martie 2017, 22:00

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dumbojet
dumbojet  •  11 Martie 2017, 20:07
Postat de bufnila pe 11 Martie 2017, 12:58

Da, comparam o greseala cu o istorie de impins de la spate. Barca va ramane in istorie ca cea mai ajutata echipa, lumea nu o sa uite ca rezultatele obinute in ultimii 15 ani sunt manjite cu o lunga serie de meciuri distruse de arbtiraje la comanda. O echipa buna care a trisat mereu.

Meciul nu a fost decis de arbitru. Daca ar fi inscris Cavani al doilea gol, din acea ocazie monumentala, era totul incheiat. Cand o echipa ia 6 goluri nu se poate plnge de arbitraj.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează