LIGA CAMPIONILOR  ·  ”OPTIMI”

TRAGERE LA SORȚI LIGA CAMPIONILOR // Putem vedea remake-ul ultimei finale sau Mourinho contra Barcelonei » Alte posibile dueluri de foc din "optimi"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de — Joi, 13 Decembrie 2018

Tragerea la sorți a optimilor Ligii Campionilor va fi luni, la Nyon, de la ora 13:00, și ne-ar putea oferi ciocniri de foc la primăvară: Real vs Liverpool, Juventus - Atletico, Dortmund - Ajax, Bayern - Lyon, PSG - Tottenham și City - Roma.

Faza grupelor s-a încheiat și știm cele mai bune 16 echipe ale Europei care se vor duela la anul pentru un loc în "sferturi". Cu excepția grupelor A și C, unde s-a schimbat liderul în ultima etapă, cu Napoli picată în Europa League!, ordinea calificatelor s-a păstrat. Astfel că la tragerea la sorți de luni putem avea destule ciocniri de 5 stele, programate pe 12/13 și 19/20 februarie, turul, respectiv, pe 5/6 și 12/13 martie, returul.

Porto, cel mai accesibil cap de serie?

Sunt șanse să se rejoace în "optimi" ultima finală de la Kiev, Real Madrid vs Liverpool, la fel cum Juventus tremură la gândul că i-ar putea ieși în cale Simeone și Atletico. Mourinho contra Barcelonei ar fi un alt cap de afiș al primăverii, după cum PSG - Tottenham, Dortmund - Ajax, Bayern - Lyon ori Man. City - Roma ar fi dispute spectaculoase și imprevizibile. Probabil că orice cap de serie (câștigătoare a grupei) și-ar dori-o adversară pe Schalke, iar FC Porto pare cea mai accesibil rival pentru echipele clasate pe locul secund.

URNA CAPILOR SE SERIE

Dortmund
Barcelona
PSG
FC Porto
Man. City
Bayern
Real Madrid
Juventus

URNA ECHIPELOR DE PE 2

Atletico
Tottenham
Liverpool
Schalke
Lyon
Ajax
AS Roma
Man. United

4echipe din Anglia, toate aflate la start, au ajuns în "optimi". Spania și Germania au câte trei, iar Italia și Franța două, restul fiind din Olanda și Portugalia

8goluri în faza grupelor a reușit Robert Lewandowski. Atacantul polonez al lui Bayern îl devansează în topul marcatorilor pe Leo Messi, cu 6 goluri

Vezi AICI toate rezultatele de aseară, cu VIDEO+FOTO

Comentarii (1)

cneius  •  13 Decembrie 2018, 14:16

Conform aranjamentelor din aceasta faza vom avea parte din nou de dueluri, anglo/germane, anglo/italiane/spaniole, etc. Doua echipe din aceeasi tara nu au voie sa se intilneasca !

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
00:30 Fotbal, Copa America

Bolivia - Peru

Eurosport
06:30 Fotbal, Copa America

Brazilia - Venezuela

Eurosport
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Mallorca

Digi 3
13:00 Tenis, ATP

Gerry Weber Open

Digi 4
13:30 Tenis, WTA

Turneul din Birmingham

Digi 2
18:50 Scrimă

CE: Dusseldorf

Eurosport
19:30 Fotbal, EURO 2019

Spania - Belgia

TVR 2
22:00 Fotbal, EURO 2019

Italia - Polonia

TVR 1
Program TV complet

U21