INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - MAN. CITY, ÎN TUR 0-0; 21:45, DOLCE 1, GSP.RO

Tratați de amatori » Jucătorii de la Real acuză erorile staff-ului medical: Zidane mai pierde doi titulari înainte de returul cu City

Deja afectat de dureri la genunchiul stâng, Benzema suferă acum și din cauza leziunii la coapsa dreaptă // FOTO Guliver/GettyImages
Deja afectat de dureri la genunchiul stâng, Benzema suferă acum și din cauza leziunii la coapsa dreaptă // FOTO Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat miercuri, 04 mai 2016 00:00

Jucătorii blanco acuză erorile staff-ului medical pentru cascada de accidentări. Benzema și Casemiro, ultimele victime, lipsesc azi.

L-a recuperat pe Ronaldo, dar i-a pierdut pe Benzema și pe Casemiro. Zidane nu vrea să riște în returul cu Man. City cu cei doi titulari afectați de probleme musculare.

Schimbat la pauză în prima manșă, Karim s-a antrenat separat și ieri și n-a fost convocat, la fel mijlocașul brazilian. "Jucătorii lui Real Madrid dau vina însă pe staff-ul medical pentru toate aceste leziuni", dezvăluie L'Equipe.

Ziarul francez a scris că elevii lui Zizou sunt exasperați de erorile făcute în tratamentele prescrise și metodele de recuperare ale echipei dirijate de Jesus Olmo.

"Ne-am pierdut toată încrederea și avem nevoie de un traumatolog care să știe să identifice perfect accidentările", s-a plâns Ramos, căpitanul acuzîndu-i pe doctori pentru cascada de leziuni.

Așa s-ar explica faptul că Ronaldo s-a dus în secret pentru analize la o clinică privată din Madrid, ascunzându-se în portbagaj. Cristiano s-a recuperat astfel în timp record, cu celule stem, după microruptura la bicepsul femural drept.

"Jucătorii au cerut chiar o audiență la președintele Perez pentru schimbarea radicală a serviciilor medicale și îl acuză pe Olmo că ar fi cârtița din vestiar"
L'Equipe, cotidian francez

26de leziuni musculare au suferit jucătorii madrileni de la debutul sezonului, Ronaldo, Benzema și Casemiro fiind ultimii pe listă

0goluri a încasat Real în cele 5 partide disputate pe Bernabeu în actuala Ligă, cu PSG, Șahtior, Malmö, AS Roma și Wolfsburg

REAL MADRID - MAN. CITY

  • În tur: 0-0
  • Azi, 21:45 TV Dolce 1, ProTV
  • Stadion: Santiago Bernabeu
  • Arbitru: Damir Skomina (Slovenia)

REAL SISTEM 4-3-3
Keylor Navas - Carvajal, Sergio Ramos, Pepe, Marcelo - Kroos, Isco, Modrici - Lucas Vazquez, Ronaldo, Bale
Antrenor: Zinedine Zidane
Absenți: Benzema, Casemiro (accidentați)

MAN. CITY    SISTEM 4-4-2
Hart - Sagna, Kompany, Otamendi, Clichy - Fernando, Fernandinho - Jesus Navas, Yaya Toure, De Bruyne - Aguero
Antrenor: Manuel Pellegrini
Absent: David Silva (accidentat)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează