INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ADVERTORIAL

Trece Tottenham de noua forță din Bundesliga? Cotă mărită la 75 pentru o victorie cu RB Leipzig în optimile Ligii Campionilor

Articol de GSP - Publicat marti, 18 februarie 2020 12:00

Tottenham și RB Leipzig se întâlnesc miercuri, de la ora 22:00, în prima manșă a optimilor Ligii Campionilor.

Leipzig are un sezon excelent. Se luptă pentru titlu în Bundesliga și joacă în primăvara europeană a Ligii Campionilor. Un parcurs impresionant pentru un club care în urmă cu patru ani juca în liga a doua. Nemții nu trec însă prin cea mai bună perioadă. Au o singură victorie în ultimele cinci partide și un singur gol marcat în ultimele 3 deplasări.

De partea cealaltă, Tottenham pare să își fi reintrat în ritm sub conducerea lui Jose Mourinho. Spurs vine după șapte meciuri fără înfrângere, perioadă în care a bifat inclusiv o victorie în fața campioanei Manchester City, scor 2-0. Pariorii pot profita de acest aspect, un bookmaker important oferind cota 75 pentru victoria lui Tottenham! (detalii AICI!)

  • Tottenham a marcat 9 goluri în ultimele patru partide disputate acasă; 
  • Leipzig a înscris cel puțin două goluri în fiecare deplasare din Ligă în acest sezon; 
  • Londonezii au pierdut numai două meciuri în 2020, ambele în deplasare; 
  • Doar trei meciuri fără gol marcat au nemții în deplasare.

La o casă de pariuri, cota pentru victoria lui Tottenham a fost mărită la 75, în loc de 2.30. Suma maximă care poate fi pariată este de 5 lei, ceea ce înseamnă că victoria poate aduce un câștig de până la 375 de lei! VERIFICĂ AICI condițiile ofertei!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close