INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CHELSEA - CFR CLUJ, MÎINE, 21:45, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Trombetta: "Sîntem singura echipă cu 4 puncte care nu mai are şanse să meargă mai departe"

Articol de GSP - Publicat luni, 08 decembrie 2008 00:00

Maurizio Trombetta, antrenorul CFR-ului, regretă că echipa sa nu poate merge mai departe nici măcar în Uefa, deşi a acumulat 4 puncte cu un meci înainte de sfîrşitul grupelor.

"Un meci de Champions League pe Stamford Bridge în faţa lui Chelsea ne motivează. Din păcate pentru noi, nu mai avem şanse să mergem mai departe, dar sîntem motivaţi. Sîntem singura echipă care nu poate merge mai departe nici în Champions League, nici în Cupa Uefa, chiar dacă avem 4 puncte.

Cred că punctele noastre cu Chelsea şi Roma au dat echilibrul grupei. Este o experienţă minunată să joci în compania lui Chelsea, Roma şi Bordeaux. Aceasta va fi folositoare tuturor în anii care urmează. A fost o experienţă importantă pentru minte ca antrenor.

Am avut de cîştigat foarte multe, avînd ocazia de a mă confrunta cu antrenori ca Scolari. Sîntem în aceeaşi situaţie ca la meciul tur cu Roma şi, cu puţin noroc, putem repeta acea performanţă. Poate mă voi întoarce şi eu la Udine dacă voi pierde mîine cum a spus Scolari că pleacă în brazilia dacă nu bate. :D", a spus Trombetta.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
 •  09 Decembrie 2008, 00:35

Brazilia e nume propriu, se scrie cu prima litera mare, domnule/doamna autor/autoare a articolului

 •  08 Decembrie 2008, 23:26

La final toate echipele vor avea 7 puncte :)!!!Pariati pe asta.

 •  08 Decembrie 2008, 23:10

Daca sunteti cei mai slabi ce vreti acum sa va faca astea statuia prostanacilo? Si apropo la posesie sunteti mai buni ca Basel si Anartosis dar presa va laudat meci de meci nu vad cum a putut sa faca asa ceva:))) este de rasul lumii ce vi sa intamplat se vede ca nu va meritati locul in Champions ligue

Vezi toate comentariile (5)
Comentează