INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BAYERN MUNCHEN - CHELSEA, MÎINE, ORA 21.45, ÎN DIRECT PE TVR 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

UEFA a anunţat arbitrul finalei » Proenca la centru, alarmă Bayern!

15 meciuri are la activ Proenca în Ligă și se află la prima lui finală continentală // Foto: Reuters
15 meciuri are la activ Proenca în Ligă și se află la prima lui finală continentală // Foto: Reuters

Articol de - Publicat vineri, 18 mai 2012 00:00 / Actualizat joi, 17 mai 2012 21:24

Consilierul financiar din Lisabona e piază rea pentru munchenezi. De două ori i-a fluierat în Ligă, de fiecare dată au pierdut.

Veşti proaste pentru Bayern înaintea finalei de mîine seară. UEFA l-a delegat la centru pe Pedro Proenca, 41 de ani, un arbitru de care munchenezii nu-şi aduc aminte cu plăcere. Portughezul i-a fluierat de două ori pînă acum în Ligă şi de fiecare dată au pierdut.

Pe 3 noiembrie 2009, în faza grupelor, i-a bătut Bordeaux. Iar pe 15 martie 2011, în "optimi", nemţii fost eliminaţi de Interul lui Cristi Chivu (2-3, după 0-1 în tur). În ambele cazuri, Proenca a condus impecabil.

Cu Chelsea, consilierul financiar din Lisabona nu s-a intersectat pînă acum. Dar cu el la centru, o altă echipă engleză, Manchester United, a făcut scor în returul semifinalei de anul trecut contra lui Schalke: 4-1. Sezonul în curs, lusitanul a fost desemnat ultima oară pe 13 martie, în "optimi", la returul Inter - Marseille (2-1).

Maradona, fixat pe bavarezi
Printre suporterii VIP ai munchenezilor se află şi Diego Armando Maradona. Fosta glorie a fotbalului argentinian le-a ţinut nemţilor pumnii şi în semi finala cu Real, iar deunăzi a pronosticat: "Bayern va cîştiga finala!".

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
paul.o.53
paul.o.53  •  19 Mai 2012, 01:43
Postat de perspico pe 18 Mai 2012, 09:34

Mie mi-e mai teama de Maradona decat de Proenca! Nu castiga niciunul din cei pe care mizeaza asta.

De unde l-o fi apucat dragostea de nemti ? Ca la mondialele din Africa de Sud ,Germania l-a ridiculizat ca antrenor al Argentinei si ca urmare si-a pierdut si postul la nationala ! El mai degraba vrea doar ca Celsea sa piarda pentru ca in caz contrar s-ar cam sterge luciul de pe titlul luat de M.City unde joaca ginerica !

perspico
perspico  •  18 Mai 2012, 09:34

Mie mi-e mai teama de Maradona decat de Proenca! Nu castiga niciunul din cei pe care mizeaza asta.

dynamovist
dynamovist  •  18 Mai 2012, 08:11

SIEG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează