INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  GATTUSO L-A LOVIT PE SECUNDUL LUI TOTTENHAM

UEFA a deschis o procedură disciplinară în cazul lui Gattuso

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 februarie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 16 februarie 2011 15:54

UEFA a anunţat pe site-ul oficial, deschiderea unei proceduri disciplinare în cazul mijlocaşului Gennaro Gattuso, care a avut un conflict cu Joe Jordan, antrenorul secund al formaţiei Tottenham

 

Comisia de Disciplină a UEFA se va întruni, la 21 februarie, pentru a discuta cazul şi a evalua rapoartele ale arbitrului şi observatorului.

Gennaro Gattuso a recunoscut că şi-a "pierdut capul" atunci când l-a împins pe antrenorul secund al echipei Tottenham, Joe Jordan, la meciul din optimile de finală ale Ligii Campionilor. Gestul lui Gattuso, după un schimb verbal la marginea terenului în repriza a doua, nu a fost sancţionat de arbitrul francez Lannoy.

Mediafax

VEZI AICI GESTUL LUI GATTUSO LA ADRESA LUI JOE JORDAN

VEZI AICI REZULTATELE DIN OPTIMILE LIGII

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
mikadoo73
mikadoo73  •  16 Februarie 2011, 17:12

Ai dreptate,rippersash:si Raducioiu e mare atacant,doar ti-au spus tie nea Puiu si cu Gradinescu, si Lacatus a fost mai mare decit Dobrin,Balaci si Dumitrache la un loc,doar a cistigat mai multe campionate si cupe decit toti trei,plus Cupa Campionilor.Sint sigur ca ai in camera un poster cu Radoi,un mijlocas fabulos cu pase uluitoare catre fundasii centrali si de-a latul terenului.Dar Marica,nu seamana cu Ronaldo?Eu asa am auzit la Pro TV acum citiva ani,la stirile din sport.Forza Banel!!!

rippersash
rippersash  •  16 Februarie 2011, 17:07

Total de acord cu tine aici.Raman totusi la parerea ca Grecia din 2004 a fost cea mai insuportabila nationala din istorie. Ce a facut Inter anul trecut cu Barcelona a fost bataie de joc pe langa ce au facut elenii atunci intreg turneul.

rippersash
rippersash  •  16 Februarie 2011, 17:02
Postat de ockiu pe 16 Februarie 2011, 17:01

cu siguranta va plati pentru ceea ce a facut - dupa mine cam gata cu fotbalul profesionist. nu stim cam care-i motivul pentru care Gattuso a reactionat atat de rau.

Frustrarea. E batran si nu mai poate nici el saracul. Aseara s-a vazut ce mare diferenta e intre Seria A si Premier League.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează