INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIGA CAMPIONILOR

A scăpat » UEFA nu a exclus Madridul din Ligă! Semifinala Real - Chelsea se joacă

Real Madrid își poate continua parcursul spre trofeul Ligii Campionilor // Foto: Getty Images
Real Madrid își poate continua parcursul spre trofeul Ligii Campionilor // Foto: Getty Images

Articol de - Publicat vineri, 23 aprilie 2021 14:29 / Actualizat vineri, 23 aprilie 2021 15:42

Comitetul Executiv al forului continental a decis azi să nu suspende Real Madrid din Champions League pentru rolul jucat în planul Super Ligii Europei

În urmă cu câteva zile, președintele UEFA, Aleksander Čeferin, lăsa să se înțeleagă că Real Madrid ar putea fi pedepsită drastic pentru că Florentino Pérez a condus în secret proiectul Super Ligii Europei. S-a speculat chiar că „los blancos" ar putea să fie excluși din această ediție a Ligii Campionilor.

Totuși, ar fi fost imposibil ca forul continental să-și dinamiteze la final competiția-regină. Și, astăzi, în ședința Comitetului Executiv, UEFA nu a suspendat Realul din Champions. Semifinala cu Chelsea se joacă! Nici celelalte 11 cluburi din SLE nu au fost pedepsite. Momentan. Dar UEFA ar putea sancționa ulterior grupările secesioniste. 

Zinedine Zidane: „Ar fi fost absurd să ni se ia acest drept”

În conferința de presă dinaintea meciului cu Betis (de mâine), Zinedine Zidane a declarat: „Avem dreptul de a juca în Ligă. Ar fi fost absurd să ni se ia acest drept".

Semifinala Real Madrid - Chelsea va avea loc pe 27 aprilie, începând cu ora 22:00, în direct pe Digi, Telekom Sport și Look, dar și liveTEXT pe GSP.RO. Returul e pe 5 mai, la Londra. În cealaltă semifinală a Ligii se întâlnescu PSG și Manchester City. 

Citește și alte știri din Liga Campionilor:

Atenție, Zinedine Zidane! Thomas Tuchel are un palmares impresionant în fața antrenorilor din elita Europei

Jucătorul lăudat de Pep Guardiola după meciul din Champions League: „Nu pot să cred, poate e un mincinos”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (4)
ripensistu
ripensistu  •  23 Aprilie 2021, 19:58

Trebuia exclusa echipa asta cocalara care si-a facut renume prin trofee cumparate de cel mai mare cocalar din istorie fotbalului, infractorul Florentino Perez.

polistul68
polistul68  •  23 Aprilie 2021, 19:28

Nu sunt de acord cu aceasta Super Liga...dar, aceasta ideea e doar continuarea UCL...Cupa Campionilor Europeni, a fost desfiintata, si s-a format UCL, tot din ratiuni financiare, folosind aceiasi tactica..echipele mai slabute, din est, desii campioane in tarile lor, aveau sanse mici sa ajunga la "masa bogatilor"...a fost o decizie a UEFA, luata din considerente strict financiare...ce i-a deranjat acum, e ca au fost sariti din schema, dar ideea e aceiasi..banii sa ajunga la cei mari. Totul se invarte in jurul banilor..si de aceea nici nu i-a exclus pe Real..va dati seama ce daune ar fi cerut televiziunile, care au cumparat meciurile ...

leu.mr
leu.mr  •  23 Aprilie 2021, 17:17

Terminati cu stirile astea "de senzatie", era clar ca nu se pot lua masuri ACUM impotriva semifinalistelor !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează