INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  COMPETIȚIE

UEFA vrea să înființeze o nouă competiție! Detalii despre schimbările care transformă fotbalul mondial

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat vineri, 06 martie 2020 10:51

Daily Mail dezvăluie că UEFA e gata să înființeze o competiție care să înlocuiască din 2021 turneul de amicale International Champions Cup. 

Încercând să combată viitorul Mondial al Cluburilor, mărit de FIFA la 24 de echipe începând din 2021 (organizat la fiecare patru ani), UEFA e gata să creeze o nouă competiție, anunță Daily Mail. 

În locul turneului de amicale International Champions Cup, forul continental ar înființa o Ligă a Campionilor de vară chiar de anul viitor. O întrecere cu grupe a câte trei echipe, urmate de faze eliminatorii. 

UEFA vrea să ajungă la un acord cu toate cluburile pentru a fi folosite principalele formule de start. Participarea ar urma să fie hotărâtă de clasarea în campionatele interne, nu prin invitație. 

Vezi și: 

Scenariu incredibil lansat de un nume mare din Serie A: „EURO 2020 trebuie decalat”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează