INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - MANCHESTER CITY 0-5

Un fost fotbalist al Stelei șterge pe jos cu Becali și cu suporterii roș-albaștrilor: "Galeria lui Dinamo și-a bătut joc de tine și de banii tăi!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 august 2016 11:03

Ștefan Ciuculescu, fostul portar al Stelei considerat un adevărat talent, a râs de Steaua, de Gigi Becali și de suporterii roș-albaștrilor după cele întâmplate în meciul de aseară cu Manchester City, scor 0-5 (Detalii AICI).

"Bună dimineața, Gigi! Mă tot gândesc la dezamăgirile trăite de tine aseară. City ți-a dat cu terenul în cap, galeria lui Dinamo și-a bătut joc de tine și de banii tăi. Aguero ți-a arătat ce înseamnă să fii atacant, Silva ce înseamnă să fii un jucător inventiv, Nolito ți-a arătat ce înseamnă să alergi 90 de minute și de ce e acolo în Liga Campionilor.

Sunt multe de spus, dragă Gigi, dar pot remarca un singur lucru. Pe SuperNiță căruia trebuie să-i mulțumești foarte mult că nu ai luat 7, 8 goluri!

Aaa și mai e încă ceva ce ți-a lipsit. Spiritul Stelei. Frumos la teatru? Ai ascultat liniștit cum și-au încurajat suporterii lui City echipa? Nu erau mulți, maxim 100, dar au fost mai zgomotoși decât 50.000 de cetățeni care au venit să îi vadă pe băieții lui Pep. Oricum, dragă Gigi, îți doresc numai bine! Sper să nu prinzi nici Europa League! Aaa, era să uit, vezi că mai vor băieții din PCH să mai facă o coregrafie, îi mai poți ajuta?", a fost unul dintre mesajele postate de Ciuculescu pe contul său de facebook.

Ștefan Ciuculescu a fost dat afară de la Steaua în 2012 pentru că ar fi făcut glume pe seama patronului Gigi Becali. Portarul are acum 22 de ani și apără la CS Balotești, în liga secundă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (70)
739726022812358
Mihail Negulescu  •  18 August 2016, 09:01

Măi care te semnezi Stalky, tu din ce neguri ale minții ai mai apărut? Eu îmi scriu părerea în mod civilizat la rubrica "comentarii"și nu am scris un articol defăimător COMANDAT, ÎN SITEUL GSP. Tu cred că ești un derbedeu frustrat, cu acces la un calculator, când părinții sunt la muncă. Păcat că te lasă singur acasă, în loc să se îngrijească de EDUCAȚIA TA. Apropo, tu ai fost acolo unde au murit oameni pentru libertate, sau ai auzit întâmplător de la TV?

valenting
valenting  •  18 August 2016, 08:03

DOAR dinamo nu poate juca in EUROPA.ATI AUZIT CAcatei AU INCEPUT SA LATRE?

alex_1973
alex_1973  •  18 August 2016, 07:49

Oierul umilit la maximum.ce conducere are FCSB?Are dreptate băiatul ăsta mai jos nu o sa poate ajunge .

Vezi toate comentariile (70)
Comentează