INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  JUVENTUS - BARCELONA 3-0

Un fost mare jucător dă de pâmânt cu starurile Barcei: "Nici nu ar trebui să își mai pună tricoul! Sunt de pe altă planetă"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 aprilie 2017 13:49

Rio Ferdinand, fost jucător la Manchester United și adversar al Barcelonei, a vorbit după umilința catalanilor cu Juventus, 0-3.

Fostul fundaș i-a criticat extrem de dur pe jucători echipei lui Luis Enrique, spunând că unii nu ar trebuie să poarte tricoul Barcei.

"Sunt mulți jucători care nu ar fi intrat în echipa Barcelonei de acum trei ani. Sunt prea mulți ca să îi menționez. Sunt 5 sau 6 jucători care nici măcar nu ar trebui să își pună tricoul Barcelonei, având în vedere cum au jucat. Nu au avut intensitate și nici calitate. Nu sunt de pe aceeași planetă.

Echipa nu face același pressing ca atunci când era antrenată de Guardiola. Jucătorii arată ca și cum nu ar avea nicio idee sau dorință de a face pressing. Sunt 7 goluri încasate în două meciuri în deplasare", a spus Ferdinand, potrivit Mundo Deportivo.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
neaga1900
neaga1900  •  12 Aprilie 2017, 14:29
Postat de poli_4_ever pe 12 Aprilie 2017, 14:17

Juventus - Barcelona 0-3? Voi ati baut ceva, sunteti... sau va prefaceti?

Mai citeste o data!

poli_4_ever
poli_4_ever  •  12 Aprilie 2017, 14:17

Juventus - Barcelona 0-3? Voi ati baut ceva, sunteti... sau va prefaceti?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează