INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  OLANDA

Un fotbalist s-a dat bolnav ca să vadă Tottenham - Ajax! Ce a pățit când i s-a descoperit trucul

Jordie van der Laan
Jordie van der Laan

Articol de - Publicat joi, 09 mai 2019 18:16

Jordie van der Laan, 25 de ani, atacant la Telstar, în liga secundă olandeză, e un susținător atât de pătimaș al Ajaxului încât, pentru a vedea live meciul "lăncierilor" cu Tottenham, la Londra, a anunțat la club că e bolnav. 

A luat primul avion și s-a oprit pe White Hart Lane. Ghinion! Uitându-se la televizor, antrenorul lui Telstar l-a văzut în tribune, transformat în fan. La întoarcere, l-a anunțat scurt: "Pentru ce ai făcut, ți s-a reziliat contractul!".

Jordie a fost și pe "Johan Cruyff ArenA", la retur. "Acum, chiar sunt liber", s-a amuzat el. Numai că sfârșitul meciului l-a distrus. Ajax a pierdut în ultimele secunde ale prelungirilor jocul și calificarea în finala Champions League.

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează