INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FCSB - VIKTORIA PLZEN, AZI, 20:30, PROTV ȘI LIVETEXT PE GSP.RO

Un titular de la FCSB i-a cerut sfaturi unui fost jucător de la Astra » Ce dificultăți va avea și cum trebuie să joace surpriza lui Dică pentru meciul cu Plzen

Articol de GSP - Publicat marti, 25 iulie 2017 17:48

FCSB și Viktoria Plzen se vor duela în această seară, de la ora 20:30, în prima manșă a turului III al preliminariilor UEFA Champions League. Meciul va fi în direct pe ProTV și va fi liveTEXT pe GSP.RO.

Pentru această partidă, Nicolae Dică vrea să îl folosească pe Junior Morais ca mijlocaș la închidere, așa cum a făcut-o și în meciul cu ACS Poli, 1-0.

Florin Lovin, fost mijlocaș defensiv și coleg cu Junior Morais, a dezvăluit că a vorbit azi cu fundașul brazilian și i-a dat câteva sfaturi.

"Eu am vorbit cu el în această dimineață și i-am dat câteva sfaturi. În acea poziție trebuie să riști cât mai puțin. Orice greșeală poate costa echipa. Este foarte greu să oprești adversarii dacă pierzi mingea în acea poziție. Orice fault poate duce la eliminarea unui jucător. E greu să te obișnuieși, după ce ai jucat toată viața în bandă, acolo unde aveai spațiu mai mult. La mijloc vin adversari din toate părțile. Preiei mingea și crezi că ai spațiu, dar vin adversariiDar Morais are experiență, are 31 de ani și e foarte matur. Cred că va face un meci bun.

El a mai jucat în acea poziție în Brazilia, dar în Liga 1 nu a mai făcut-o până etapa trecută. A jucat bine, dar Plzen nu e Timișoara. Va fi altă presiune", a spus Lovin la TV Dolce Sport.

  FCSB: Fl. Niță - Enache, Bălașa, Larie, Momcilovici - Pintilii, J.Morais - Teixeira, Budescu, Fl. Tănase - Alibec
Rezerve: Stăncioiu, Gnohere, Pleașcă, Achim, Ov. Popescu, De Amorim, Man
Antrenor: Nicolae Dică

837130 837041 837030 836966 04 05

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
poison
poison  •  25 Iulie 2017, 19:20

Scor corect: 0-2

steaua1986forever
steaua1986forever  •  25 Iulie 2017, 19:16

Il promovați cam mult pe nulitatea de McLovin. El, care nu a fost niciodată in viata lui fotbalist, a ajuns el sa "dea sfaturi" unui jucător care stie cu mingea? Sa va caut pe youtube cum Lovin nu a dat niciodată în carieră o pasă mai lunga de 3m? Si 90% erau inapoi? Nu mai discutam si despre caracterul acestui jucător, ca fotbalist, repet, nu a fost în viața lui...

iosif_vs.
iosif_vs.  •  25 Iulie 2017, 18:52
Postat de stelbz pe 25 Iulie 2017, 18:32

Cred ca cea mai buna formula ar fi : Fl. Niță - Enache, Bălașa, Larie, Momcilovici - Teixeira, Pintilii, Budescu, Moraes (la mijloc) si Gnohere-Alibec, in atac, in formula de 4-4-2. In felul acesta s-ar acoperi mai bine zona din fata apararii si ar fi un mijloc foarte creativ si un atac mai eficace. Tanase pe stanga nu prea "serveste" faza de aparare si pierde f. usor mingea cand o mai face(!). Momcilovic(inalt si sigur in stanga pt. fazele fixe) si cu Moraes(f. activ si cu centrari bune), parca ar fi formula mai utila...... Dar iata ca si noi devenim mai.....antrenori decat Becali si Dica ! :))

Oricum va umilesc cehii, abia astept . Hei hei hei! ! !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează