INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - CHELSEA 0-4

Unde a cîştigat Mourinho meciul cu Steaua: "Din cauza asta n-a funcţionat jocul echipei lui Reghe"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 octombrie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 02 octombrie 2013 18:08

Steaua a fost învinsă categoric de Chelsea, scor 4-0, meci în care Alexandru Bourceanu nu s-a mai ridicat la nivelul său obişnuit. Geraldo, fostul său coleg şi actualul fundaş al Petrolului, a explicat ce s-a întîmplat.

"A fost foarte greu pentru Steaua. Mourinho a gîndit foarte bine această partidă, a ştiut cum să anihileze tactica lui Reghe. A făcut marcaj om la om la Bourceanu. Cred că din cauza asta n-a funcţionat jocul echipei", a spus Geraldo la DolceSport.

Acesta a fost completat de fostul fundaş al lui Dinamo şi al Rapidului, Ovidiu Burcă: "Stelei i-a fost greu să dezvolte jocul de pase cu care ne-a obişnuit. N-a fost vorba de frică, dar n-au fost lăsaţi să joace. Bourceanu n-a mai putut să se desfăşoare aşa cum a făcut-o pînă acum".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (23)
caminero
caminero  •  03 Octombrie 2013, 08:55

Steaua ar fi bună de Liga a Sateliţilor: Grupa A: Steaua Bucureşti, U Cluj, Săgeata Năvodari, Viitorul Constanţa Grupa B: Concordia Chiajna, Ceahlăul Piatra-Neamţ, F.C. Botoşani, ACS Poli Recaş Primele 2 din grupă se califică în semifinale, învingătoarele joiacă finala, iar Cupa va fi atribuită Stelpuţei, chiar dacă n-ajunge în finală. Uniţi spre 25 (de goluri primite)!

dangp
dangp  •  03 Octombrie 2013, 08:13

Pe 16 octombrie 1996, acum aproape 17 ani, Steaua trecea de Widzew Lodz, scor 1-0. De atunci, Steaua nu a reuşit să treacă de nici un adversar din UCL, în România. Palmaresul Stelei este: 4 victorii din 38 de meciuri, de cînd noul format al Ligii Campionilor a intrat în vigoare, în sezonul 1992-1993. În rest, sînt 11 remize şi 23 de înfrîngeri! Din sezonul 2006-2007 încoace, de cînd echipa din Ghencea a revenit la masa bogaţilor, în patru prezenţe în grupe, Steaua a "reuşit" să strîngă 7 puncte din 60 posibile. Într-o singură participare, Unirea Urziceni, echipă desfiinţată în acest moment, a strîns 8 puncte. CFR Cluj a reuşit 18 puncte, în trei participări, 10 doar anul trecu

ricco
ricco  •  03 Octombrie 2013, 04:36

Adevarul 'GOL GOLUT" pentru care jocul Stelei nu a mers este ca Chelsea S-A PREZENTAT LA MECI !!!... Auzi tu, "adevaratul motiv pentru care jocul stelei nu a mers".... Adevaratul motiv pentru care jocul stelei nu a mers este ca toti cei de la steaua sint niste RATATI SI AMATORI !!!... CHIORI IN TARA ORBILOR !!!....

Vezi toate comentariile (23)
Comentează