INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  DECIZIE

Clubul din Champions League l-a suspendat o săptămână după ce și-a umilit public antrenorul!

David Fofana, ignorându-și antrenorul
David Fofana, ignorându-și antrenorul

Articol de - Publicat joi, 26 octombrie 2023 15:42 / Actualizat joi, 26 octombrie 2023 16:27

David Datro Fofana (20 de ani), atacantul ivorian împrumutat de Chelsea la Union Berlin, a fost suspendat o săptămână de formația din capitala Germaniei, după ce a refuzat să-l salute pe antrenorul lui, Urs Fischer, în momentul în care acesta l-a scos de pe teren în meciul de marți cu Napoli. 

Împrumutat de la Chelsea până în vara lui 2024, David Datro Fofana nu are un început bun la Union Berlin. Ivorianul nu a reușit să înscrie până acum deși a adunat 11 apariții, iar la cel mai recent meci frustrarea i-a culminat cu un gest care i-a iritat pe fani.

Revenire după 4 ani la națională » Surpriza pregătită de Edi Iordănescu pentru Israel și Elveția
ROMÂNIA
Revenire după 4 ani la națională » Surpriza pregătită de Edi Iordănescu pentru Israel și Elveția

În minutul 70 al meciului de marți cu Napoli, scor final 0-1, antrenorul Urs Fischer a decis să-l înlocuiască pe Fofana cu Kevin Behrens. 

Union Berlin l-a suspendat o săptămână după ce și-a umilit public antrenorul

În timp ce părăsea terenul, Fofana l-a ignorat pe antrenor, deși acesta îi întinsese mâna. Fotbalistul nu s-a uitat la Fischer nici măcar în momentul în care acesta i-a reproșat atitudinea, apucându-l de braț.

În urma incidentului, Union Berlin a decis să-l suspende pe Fofana vreme de o săptămână. Astfel, acesta va rata meciurile cu Werder Bremen (28 octombrie, Bundesliga) și Stuttgart (31 octombrie, Cupa Germaniei).

David Fofana și-a prezentat scuzele: „Gestul nu reprezintă atitudinea mea”

Miercuri, prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare, Fofana și-a prezentat scuzele față de antrenor, însă asta nu l-a scăpat de pedeapsă.

„În urma comportamentului pe care l-am avut la ieșirea de pe teren, am vrut să mă scuz față de club, de antrenor, de colegi și de suporteri.

Acest gest nu a fost intenționat și în niciun caz nu reprezintă atitudinea mea. A fost un răspuns de frustrare pentru că am vrut să continui să ajut echipa să obțină un rezultat pozitiv.

Vom continua să muncim și vom reveni mai puternici în campionat și în această competiție minunată”, a scris fotbalistul.

După meciul cu Napoli, Urs Fischer precizase: „Fotbalul este un sport de echipă. Contează cum te comporți după ce sunt luate decizii. Înlocuirile fac parte din fotbal, este important să accepți deciziile luate”.

Mai multe știri din Champions League:

Ce nu s-a văzut la TV în PSG - AC Milan » Kylian Mbappe, în mijlocul fazei care a bulversat telespectatorii

Erling Haaland, în Top 20 all-time al golgheterilor Ligii la 23 de ani: „Mulți vor ca el să eșueze, dar am un mesaj pentru ei"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează