LIGA CAMPIONILOR    •   MANCHESTER UNITED - VALENCIA 0-0

UNITED - VALENCIA 0-0 // Situație tot mai tensionată la Manchester United! Mourinho a surprins după în un rezultat slab: "Dacă spun asta, o să fiu criticat"

FOTO: Reuters

FOTO: Reuters

Miercuri, 03 Octombrie

Manchester United și Valencia au terminat la egalitate, 0-0, iar englezii au patru puncte după două meciuri în grupele Champions League.După rezultatele mai slabe din ultima vreme, relația dintre Jose Mourinho și vestiar este tot mai tensionată, iar portughezul ar putea fi demis în curând. La finalul partidei cu Valencia, Mourinho a spus că refuză să vorbească despre jucători, pentru a nu fi criticat iar.

"Sunt mulțumit de efortul făcut, dar nu de scor. Nu e un rezultat bun, dar nici rău. Este greu pentru mine să spun ce cred, pentru că voi primi și mai multe critici. Anul trecut, când am terminat pe locul doi, am spus că a fost un sezon bun. Nu mă intresează să vorbesc despre criticile primite de la Scholes. Este o țară liberă, cu libertate de exprimare. E democrație", a declarat Jose Mourinho, potrivit Marca.

"Ne-a luat 75 de minute ca să ajungem de la hotel la stadion. A fost o problemă la autocar. În mod normal, 30 de minute erau suficiente. Poliția nu a vrut să ne dea o escortă. UEFA a înțeles situația foarte bine și arbitrul ne-a permis să începem cu 5 minute mai târziu"
Jose Mourinho, antrenor Manchester United

Vezi AICI rezumatele video și marcatorii tututor meciurilor jucate marți Champions League

Citește și: "Țigan român" » Atac rasist la adresa lui Ovidiu Hațegan după scandalul de la ȚSKA - Real Madrid

Comentarii (0 ) Adaugă comentariu

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase