INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA - PARTIZAN BELGRAD

Universitatea Craiova se pregătește de debutul în noul sezon de Youth League » De ce nu poate juca Atanas Trică

Atanas Trică nu poate juca în Youth League. Foto: Imago Images
Atanas Trică nu poate juca în Youth League. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat luni, 02 octombrie 2023 16:52 / Actualizat luni, 02 octombrie 2023 17:00

Campioana României la tineret, Universitatea Craiova va debuta miercuri, ora 19:00, în Youth League contra lui Partizan Belgrad. De la echipa mare se va putea baza pe David Sala (19 ani), dar nu și pe Atanas Trică (19). Nepotul legendarului Ilie Balaci îndeplinește criteriul de vârstă, dar, din ultimii trei ani, n-are doi întregi petrecuți în club.

  • Meciul NU va fi transmis în direct de către niciun post TV și nici pe paginile oficiale de Social-Media ale clubului Universitatea Craiova, conform regulamentelor UEFA în vigoare

La Craiova e atmosferă de Liga Campionilor. La propriu! Echipa de tineret a Universității va debuta miercuri în Youth League, varianta pentru tineret a competiției numărul unu a Europei, iar adversarul este un nume mare: Partizan Belgrad.

Ionuț Lupescu vrea să vină la Dinamo, dar pune o condiție fermă » Acceptă Eugen Voicu și Andrei Nicolescu?
DINAMO
Ionuț Lupescu vrea să vină la Dinamo, dar pune o condiție fermă » Acceptă Eugen Voicu și Andrei Nicolescu?

Protocolul? De Champions League! De la antrenamentul oficial, conferințe de presă și până la meciul în sine, programat de la ora 19:00, chiar pe stadionul „Ion Oblemenco”. Chiria pe care o va plăti clubul primăriei: 10.000 de euro. Prețurile la bilete? Superaccesibile. De la un euro, cel mai ieftin, la 6 euro, cel mai scump.

Prețurile biletelor:

  • Peluza Nord – 5 RON
  • Tribuna a II-a – 10 RON
  • Tribuna I – 20 RON
  • Tribuna VIP – 30 RON

Atanas Trică nu poate juca în Youth League! Îndeplinește doar criteriul de vârstă

Contra lui Partizan, grupare care are o Academie cu o imagine foarte bună în fotbalul european, campioana de tineret a României nu se va putea baza decât pe mijlocașul David Sala, de la echipa mare, deși „vârful” Atanas Trică îndeplinește și el criteriul de vârstă.

Potrivit regulamentului, au dreptul să evolueze în Youth League 2023/2024 jucători născuți în perioada 2004 - 2007, iar nepotul legendarului Ilie Balaci este născut pe 9 iulie 2004.

Universitatea Craiova se pregătește de debutul în noul sezon de Youth League » De ce nu poate juca Atanas Trică
David Sala (dreapta), în FC Voluntari - FCU Craiova / Sursă foto: Raed Krishan (GSP)

Atanas Trică are mai puțin de doi ani în clubul Universitatea Craiova

Problema lui Atanas este o altă regulă a UEFA, motiv pentru care nici n-a fost înscris în competiție. Forul continental a stabilit că, din ultimele trei sezoane, jucătorii participanți trebuie să fie jucat măcar două întregi pentru gruparea al cărei tricou îl îmbracă. Fie consecutivi, fie unul da, altul nu, al treilea da.

Atacantul în vârstă de 19 ani a fost adus de olteni de la Daco-Getica abia la jumătatea sezonului 2021/2022, iar în 2022/2023 l-a împrumutat lui CSA Steaua, în Liga 2, pentru a-l readuce în club în această vară.

Universitatea Craiova și Partizan Belgrad s-au spionat reciproc

Ștefan Florescu, antrenorul campioanei României, și staff-ul său au tratat meciul cu Partizan cu toată seriozitatea. Din informațiile Gazetei, el a trimis „spioni” la ultimele 5 partide disputate de sârbi! 

Nici adversarii nu i-au slăbit din ochi pe alb-albaștri, supervizându-le ultimele 4 meciuri. De asemenea, au anunțat că din delegația lor la Craiova fac parte 48 de persoane!

25 octombriee data la care-i programat returul dintre Universitatea și Partizan, la Belgrad. Dacă se califică, CSU o va întâlni pe câștigătoarea „dublei” dintre FK Turan Turkistan, campioana din Kazakhstan, și Sheriff Tiraspol, campioana Republicii Moldova

Brigadă din Moldova la Universitatea Craiova - Partizan Belgrad. Rezervă Iulian Călin

UEFA a delegat la meciul Universității o brigadă din Moldova. La centru, Ion Orlic, 43 de ani, asistenți Anatolie Basiul și Ghennadi Lișiță. Arbitru de rezervă va fi Iulian Călin. 

Cel mai înalt nivel la care Orlic a arbitrat până acum: preliminariile Conference League. A bifat 4 partide, în care a arătat 19 „galbene”. Potrivit statisticilor worldfootball.net, el a dictat doar 5 eliminări în carieră, toate în campionatul Moldovei și toate pentru câte două cartonașe galbene!

Citește și:

Tremură FCSB? 3 informații alarmante pentru roș-albaștri

Bătaie între suporteri la Superclasico! Un fan al lui River Plate, prins de un grup de susținători ai lui Boca Juniors

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
FcUnicaCraiova
FcUnicaCraiova  •  04 Octombrie 2023, 17:05

Se spune ca vor fi aproximativ 10 mii de suporteri pe stadion. Vom vedea

Vezi toate comentariile (1)
Comentează