INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BARCELONA - BENFICA 0-0

UPDATE Recordul lui Gerd Muller rămîne în pericol! Messi va fi apt chiar de la meciul următor al Barcei

Foto: Guliver/GettyImages +1   FOTO
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 decembrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 06 decembrie 2012 09:59

UPDATE Presa spaniolă le dă o veste extraordinară fanilor Barcelonei. Ieşit accidentat în meciul cu Benfica, după ce a suferit o contuzie, medicii catalanilor i-au făcut o rezonanţă magnetică şi au dat un verdict fericit: accidentarea argentinianului nu este una gravă şi va putea juca în meciul următor, ce cu Betis, de pe 9 decembrie.

-----------

Intrat în minutul 58 în locul lui Rafinha, Lionel Messi a avut parte de mult ghinion în meciul cu Benfica.

În minutul 85, starul Barcelonei a fost atins pe picior de portarul Benficăi, dar a reuşit să îl dribleze. A făcut o piruetă şi a încercat să şuteze la poartă, dar, după ce a trimis şutul, s-a prăbuşit la pămînt.

VIDEO cu accidentarea lui Messi!

În cele din urmă a fost scos pe targă de pe teren şi se pare că ar putea să rateze cele 3 meciuri din finalul acestui an. În aceste condiţii, atacantul Barcelonei nu va mai putea egala recordul lui Gerd Muller.

"Messi are o contuzie pe partea exterioară a genunchiului stîng. Va fi supus unor teste suplimentare pentru a  determina cît de gravă este accidentarea", a fost prima reacţie oficială a Barcelonei pe contul ei de twitter.

84 de goluri marcase Lionel Messi în acest an. Mai avea nevoie de o singură reuşită pentru a-l egala pe german

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (45)
rsalexander
rsalexander  •  06 Decembrie 2012, 17:33
Postat de roby_kvl pe 06 Decembrie 2012, 14:39

Ma simt mai linistit..Messi chiar merita sa il depaseasca pe muller..Cat despre rivalitatea asta cu cr 7..sa fim seriosi messi doboara record dupa record.chiar merita sa ia balonul de aur..Recunoasteti ca este cel mai bun jucator al planetei..

Care rivalitate?

dani_val
dani_val  •  06 Decembrie 2012, 14:45
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Ce-ai omule, suporterii Barcei pe net sunt purtatorii de cuvant oficiali?:) . Daca eu iti zic sa te duci undeva, in numele Barcei, de ex sa te duci sa te culci, ce inseamna, ca te-a jignit clubul catalan? deci hai du-te si nu te mai intoarce:)

roby_kvl
roby_kvl  •  06 Decembrie 2012, 14:39

Ma simt mai linistit..Messi chiar merita sa il depaseasca pe muller..Cat despre rivalitatea asta cu cr 7..sa fim seriosi messi doboara record dupa record.chiar merita sa ia balonul de aur..Recunoasteti ca este cel mai bun jucator al planetei..

Vezi toate comentariile (45)
Comentează