INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  JUVENTUS

OFICIAL Andrea Pirlo e noul antrenor al lui Juventus!

Președintele Andrea Agnelli nu acceptă eliminarea lui Juventus din optimile Ligii Campionilor, după 2-1 cu Lyon (în tur 0-1):  „Suntem foarte dezamăgiți”. Sarri nu mai este antrenorul lui Juve. +29   FOTO
Președintele Andrea Agnelli nu acceptă eliminarea lui Juventus din optimile Ligii Campionilor, după 2-1 cu Lyon (în tur 0-1): „Suntem foarte dezamăgiți”. Sarri nu mai este antrenorul lui Juve.

Articol de - Publicat sambata, 08 august 2020 12:50 / Actualizat sambata, 08 august 2020 21:54

Președintele Andrea Agnelli nu acceptă eliminarea lui Juventus din optimile Ligii Campionilor, după 2-1 cu Lyon (în tur 0-1):  „Suntem foarte dezamăgiți”. Astfel, Maurizio Sarri nu mai este antrenorul lui Juve! 

UPDATE 21:45 // Pirlo a semnat pe 2 ani

A venit și anunțul oficial. Site-ul lui Juventus scrie că „Andrea Pirlo e noul antrenor. A semnat până pe 20 iunie 2022”

UPDATE 20:30 // Pirlo la Juventus!

Andrea Pirlo, 41 de ani, va fi noul antrenor al lui Juventus, anunță presa internațională. Pirlo a fost ales de președintele Andrea Agnelli. Mai sunt de pus la punct ultimele detalii.

 Pirlo fusese anunțat ca tehnician la Primavera zilele trecute, prima sa experiență ca tehnician, dar acum va merge direct la prima echipă. Gazzetta dello Sport anunță că Juventus va comunica în seara asta sau mâine numirea.

OFICIAL Andrea Pirlo e noul antrenor al lui Juventus!

Știrea inițială:

Sarri a fost deja dat afară de Juventus! În pole-position, conform Gazzetta dello Sport, sunt Zinedine Zidane, Simone Inzaghi, Mauricio Pochettino și Massimiliano Allegri. Dar mai sunt alte 3 variante de rezervă. Iată lista completă:

  1. Zinedine Zidane - "El este visul lui Agnelli", comentează Sportmediaset. Numai că ZZ are contract cu Real și a refuzat o dată întoarcerea la Torino.
  2. Simone Inzaghi - Ziariștii italieni dezvăluie că Agnelli l-a curtat pe Simone înainte de a-i oferi echipa lui Sarri, în 2019. Dar e dificil de luat de la Lazio.
  3. Massimiliano Allegri - Revenirea lui Max după numai un an ar fi cel mai ușor pas pentru juventini. Totuși, acesta cere investiții masive în transferuri.
  4. Mauricio Pochettino - Și el a fost curtat în trecut de Juventus. Și el liber de contract (concediat de Tottenham, în 2019).
  5. Antonio Conte - E încă la Inter doar pentru că s-a calificat în Final 8-ul Europa League. Antonio, plecat de la clubul torinez în 2014, a negat această variantă. Totuși, e încă pe listă.
  6. Andrea Pirlo - Numit la echipa de tineret bianconera, fostul mare fotbalist e un plan de viitor al lui Agnelli. Însă nicio surpriză nu e exclusă.
  7. Luciano Spalletti - "Agnelli l-a plăcut mereu pe Spalletti", scrie Sportmediaset. E liber de contract, după despărțirea de Inter (2019).

Italia nu a putut accepta eliminarea lui Juventus. Nu în "optimi" și nu de o echipă lyoneză care nu mai jucase decât un meci oficial în ultimele cinci luni. Jurnaliștii peninsulari au cerut demisia lui Sarri. „Sarri out!", a titrat Tuttosport. "Adieu, Maurizio!", a fost titlul pe coperta Corriere dello Sport. "Sarri riscă", a scris Gazzetta dello Sport.

Când l-a schimbat pe Max Allegri cu Sarri, anul trecut, președintele Andrea Agnelli a sperat ca bianconerii să joace mai frumos, mai spectaculos, și să aibă și rezultate. Nu a fost inspirat. Cu Sarri, piemontezii nu au jucat nici mai bine și au fost excluși din Ligă încă din "optimi". "Suntem foarte dezamăgiți", a declarat Agnelli presei locale, înainte de a lua decizia oficială de a-l demite pe antrenorul napolitan.

După eliminarea din Ligă, Sarri a fost supărat mai mult pe arbitrul Zwayer. "Acum înțeleg de ce fanii noștri consideră Liga Campionilor blestemată. În fiecare an, suntem pedepsiți de arbitri. Trebuia să întoarcem scorul, dar am fost conduși de la început, după o tâmpenie de penalty". Întrebat de viitorul său, tehnicianul s-a enervat: "Îmi puneți acum o asemenea întrebare? E o ofensă! Sunt devastat".

Ce pariezi pe Ligă? Alege-ți favoriții în "Bătălia cotelor". Tipsterii Culea și Bâra se contrazic pe 3 meciuri de UCL » E 2-0 după prima zi

Citește mai multe știri din Liga Campionilor:

Două penalty-uri contestate în Juventus - Lyon!

Ce imagine! Cum au fost surprinși Pep Guardiola și Zidane după finalul meciului City-Real

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  09 August 2020, 08:50

Elevul lui Lucescu !

amicu
amicu  •  08 August 2020, 22:10
Postat de rocky2 pe 08 August 2020, 18:18

Dupa ce ca au primit un penalty hilar, tot ei se lamenteaza!

Și Lyon ce penalty au primit?

 •  08 August 2020, 21:21
Postat de rocky2 pe 08 August 2020, 18:18

Dupa ce ca au primit un penalty hilar, tot ei se lamenteaza!

Parca ar fi fc5b.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează