INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FC VASLUI - TWENTE, AZI, 20:45, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Vaslui nu renunţă la lupta din Ligă cu Twente: "Trebuie să-i luăm tare!"

Wesley Lopez a marcat în Olanda, dar din ofsaid
Wesley Lopez a marcat în Olanda, dar din ofsaid

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 august 2011 00:00 / Actualizat marti, 02 august 2011 21:46

Cu o echipă decimată, Viorel Hizo nu renunţă la luptă pentru calificarea în play-off-ul Champions League.


- Domnule Hizo, puteţi întoarce rezultatul cu Twente, după 0-2 în tur?
- Avem o stare bună de spirit, în ciuda loviturilor pe care continuăm să le primim. Nu putem face transferuri, avem multe accidentări în lot. Am la dispoziţie doar 40% din echipa de bază! Încercăm să facem faţă jocului, pentru că e o şansă mică şi luptăm pînă la capăt. Că sîntem în cîrje sau într-un cărucior, prioritatea noastră este să ieşim bine din această dublă cu Twente!

- Cum trebuie abordat meciul?
- Este clar că nu mai trebuie să o dăm în bară, cum am făcut în tur, la Arnhem! Aici va fi tot secretul jocului! Trebuie să-i luăm tare, chiar de la vestiare! Dacă va fi necesar, vom face sacrificii uriaşe! Încercăm să ne autodepăşim şi, dacă e nevoie, băieţii mei îşi pun capul în gheata adversarului, pentru calificare.

- Sînteţi în pericol dacă rataţi calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor?
- Nu mă simt ameninţat de rezultatele avute! Nicăieri în Europa un tehnician nu este dat afară după doar două etape. Numai la noi, în România, se poate aduce în discuţie o aşa tîmpenie. Cum să schimbi antrenorul cînd sezonul abia a început?!


"Nu este Twente cel mai puternic adversar pe care l-am întîlnit în carieră. Cele mai valoroase au fost Juventus şi PSG"
Viorel Hizo, antrenor Vaslui

"Putem să dăm 2-3 goluri şi să schimbăm soarta, dar trebuie să avem încredere în şansa noastră. Twente este o formaţie organizată, dar nu e o echipă de speriat, ci este ca Steaua sau CFR Cluj"
Mike Temwanjera, atacant Vaslui

"Este greu să trecem de Twente, mai ales după 2-0. Dacă vrem să ajungem în play-off e nevoie de un alt joc, de altă mentalitate, altă atitudine, trebuie să schimbăm multe! În Olanda am stat 90 de minute şi n-am încercat nimic"
Martins Adailton, atacant Vaslui

Cînu revine în retur
Fundaşul Gabriel Cînu se va opera în acestă săptămîna la Viena după ce a fost dignosticat cu ruptură de ligamente. "A fost la Viena, a făcut un consult şi a fost programat la operaţie. Va merge la medicul care i-a mai făcut o intervenţie chirurgicală. Sperăm ca la începutul returului să îl avem pe teren", a spus preşedintele Constantin Zotta. Dacă nu vor apărea complicaţii, fotbalistul va relua antrenamentele peste 6 luni, în ianuarie, cînd moldovenii vor efectua pregătirea de iarnă.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
tripp
tripp  •  03 August 2011, 14:08

vasluiul va face kaka-maka in returul cu twente, iar porumbacul isi va baga unghia-n git. :) singura echipa care va conta in europa anul asta va fi steOaia crestina :) restul sint toate praf si pulbere...

victor_l
victor_l  •  03 August 2011, 10:48

Vasluienii nu au folcloriste?

mihai130590
mihai130590  •  03 August 2011, 10:12

sa vedeti ce OU cu surprize le pregateste vaslui-ul celor de la twente....veti vedea surpriza seri... 2-0 la 90 min... dintre care un penalty pt vaslui si cartonas rosu pt cei de la twente. 3-0 in prelungiri. Never say Never Vasluiul trebuie, pt ca vasluiul pote, fiindca vasluiul isi doreste calificarea...... Hai Vaslui stiu ca poti !!!!! Veti vedea ca Vaslui, Dinamo si Oul cu surprize "Gazul" vor merge mai departe!!!!!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează