INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CHELSEA - ATLETICO, MÎINE, 21:45, LIVETEXT PE GSP.RO, ÎN DIRECT PE DIGI, DOLCE

Veste excelentă pentru Jose Mourinho » 4 jucători de bază ai lui Chelsea sînt apţi pentru duelul cu Atletico!

foto: reuters
foto: reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 29 aprilie 2014 00:00 / Actualizat marti, 29 aprilie 2014 19:11

Chelsea întîlneşte pe Atletico Madrid mîine seară, în returul semifinalei Ligii Campionilor, liveTEXT pe GSP.RO de la 21:45. După 0-0 în tur, Jose Mourinho a primit o veste excelentă la antrenamentul de azi.

Patru jucători ai echipei Chelsea Londra, Petr Cech, John Terry, Eden Hazard şi Samuel Eto'o, anunţaţi ca indisponibili sau incerţi pentru returul semifinalei Ligii Campionilor cu Atletico Madrid, au reveni la antrenamentul deschis presei.

Cech şi Terry s-au accidentat în partida de la Madrid, portarul la umăr, în minutul 18, în timp ce fundaşul englez la gleznă, în minutul 73.

Imediat după meci, antrenorul Jose Mourinho anunţa că Cech va fi indisponibil pînă la sfîrşitul sezonului, în timp ce Terry va reveni pe teren pînă la finalul lunii mai, cînd este programat şi ultimul act al competiţiei continentale.

Accidentat la coapsă, mijlocaşul belgian Eden Hazard nu a mai jucat de la manşa retur a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor, cu PSG, disputată la 8 aprilie.

Atacantul camerunez Samuel Eto'o s-a recuperat după o durere la genunchi, ultimul meci în care a jucat având loc la 19 aprilie.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
laurentiucumatru
laurentiucumatru  •  29 Aprilie 2014, 23:54

BATE CHELSEA CU 3-0

Vezi toate comentariile (1)
Comentează